tag:blogger.com,1999:blog-6720194053562789350.post7000268656770780666..comments2023-09-19T12:18:50.930+03:00Comments on Getting There: Laihdutus käyntiin: ruokavalioKarohttp://www.blogger.com/profile/00542576131599161103noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6720194053562789350.post-60713395067193674172013-07-25T21:16:32.091+03:002013-07-25T21:16:32.091+03:00Itellä oli mielessä sellanen, että vedän 500 g rah...Itellä oli mielessä sellanen, että vedän 500 g rahkaa päivässä siihen asti, että oon normaalipainossa. Sen jälkeen vois vaihtaa toisen rahkan vaikka ruisleipään ja muutenkin hiukan höllätä noiden lounaan ja päivällisen suhteen, nyt en vielä lisäile mitään ylimääräistä. Keitto kuulostaisi kyllä hyvältä, pitääpä kokeilla itsekin joskus. :)Karohttps://www.blogger.com/profile/00542576131599161103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6720194053562789350.post-10293953918203972742013-07-25T20:50:23.926+03:002013-07-25T20:50:23.926+03:00Hih, enpä sanoisi että tuo niin ankealta kuullosta...Hih, enpä sanoisi että tuo niin ankealta kuullostaa :) Tai sitten vaan olen jo niin tottunut siihen - kuullostaa meinaan ihan mun ruokavaliolta :) Nykyisin olen tosin syönyt vähempi rahkaa ja lounaalla olen usein syönyt keittoa/sosekeittoa niin kaloreita säästyy kivasti myös iltaan.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14729117574998325667noreply@blogger.com