keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kurkistus jääkaappiin

Ajattelin tänään ottaa kuvia jääkaapin sisällöstä niin, etten järjestellyt sitä mitenkään. Avasin vaan oven ja kuvasin mihinkään koskematta.

Ensimmäisenä avasin vihanneslaatikon. Joo, veikkaan että suurimmalla osalla ko. laatikko ei näytä tältä. :D Kuka arvaa mitä varten tuo veitsi+verilautanen -yhdistelmä on? Vinkki: ei oo murhavälineitä! Muuten laatikossa on sipulia ja kiivejä.


Ovessa on vasemmalla ylhäällä koiran namipussi ja avattu keittokinkkupaketti, koiralle myöskin. Lisäksi ovesta löytyy avattu kermapurkki ja pari mehukeittoa, rypsiöljyä koiralle, oliiviöljyä ja ketsuppia mulle.


Alimmalla hyllyllä on kesäkurpitsaa, kurkkua, pari Skyriä ja jauhelihaa. Mä oon just tämmönen, paiskaan vaan kaikki kaappiin miten sattuu. Kaikki tuotteet sikinsokin päällekkäin.


Muualta kaapista löytyy pari purkkia raejuustoa, mandariineja, luumu, paprikaa, kananmunia, luumutomaatteja, kukkakaali, voita...


Ja kun siirtää raejuuston ja kananmunien päälle asetetun kukkakaalin sivuun, takaa löytyy vielä neljä isoa purkkia X-tran maitorahkaa ja yksi Ehrmann. Rahkat on tuolla nurkassa "piilossa" siksi, että mulla kävi kaveri kylässä enkä halunnut hänen ihmettelevän, miksi mulla on yli kaksi kiloa rahkaa jääkaapissa. :D


Että näitä tässä tuhotaan seuraavat päivät. Huomenna ajattelin tehdä taas lemppariani kukkakaalimuusia ja lihapullia. :)

Mä jatkan nyt iltaa täällä sohvalla. Taas on se joka naisen lempiaika kuusta meneillään, ja mulle se tarkoittaa kovaa mahakipua. Otan maksimimäärät särkylääkettä, mutta ei se auta. Pitää vaan kestää ja kiemurrella tuskissaan pari päivää. :( Odotan jo puoltayötä, jolloin voin ottaa taas milligramman verran parasetamolia. Tosin turhaan sitä odottaa kun ei se kuitenkaan auta ainakaan kauaa... Höh.

Ps. Veitsi ja verinen muovilautanen on koiran raakaruuan sulatusta varten.. ei mulla ole mitään luurankoja (jää)kaapissa!

6 kommenttia:

  1. ota gramma panadolia + 400 tai 600mg buranaa! ne saa ottaa päällekäin, ku eri vaikuttavat aineet. Toimii paremmin ku hyvin, ainaki mulla !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kun tulit vinkkaamaan! :) Valitettavasti vaan en voi tota kokeilla, koska oon pahasti allerginen buranalle (ja aspiriinillekin). En voi niitä ottaa, vaan pitää pärjätä pelkällä parasetamolilla. Höh. :(

      Poista
    2. voiei! etkö saa tuohon mitää reseptilääkettä? :) vai eikö oo sit olemassa sulle allergian puolesta sopivaa..

      Poista
    3. En itseasiassa tiedä, pitääkin kysyä lääkäriltä ensi kerralla. :) Tää on meinaan välillä sitä luokkaa että makaan kylppärin lattialla oksentamassa kivun takia.. Ei hyvä. :D

      Poista
  2. Kokeile kauratyynyä! Niitä saa mm. Prismasta. Lämmitetään mikrossa ja sitte pussi massun päälle. Auttaa ainaki mulla! Toimii myös kipeytyneille lihaksille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten kuullut tosta, ei vaan ole tullut kokeiltua koskaan. Kiitos paljon vinkistä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)