keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Rasvanpolttajaa peliin

Tänä aamuna satoi taas vettä ja surkuttelin, kun ei mulla ole mitään vedenpitäviä ulkoiluvaatteita. Paitsi yksi kiva Goretex-takki, joka on kokoa 34 eikä mahdu mulle. Kokeilin takkia päälle, ja meni se sittenkin kiinni, vaikka mulla oli huppari tuolla alla. :) Mutta kuten kuvasta näkyy, tämä ei todellakaan ole mun kokoa tämä takki, olis saanut olla koko 38... Eli ei tota vielä oikein viitsi käyttää, kun näyttää noin tyhmältä. Mutta ehkä se jossain kaatosateessa menee, vaikkei ihan istukaan.

Anteeks toi likainen peili, en edes tajunnut että se on noin likainen ennen kuin tästä kuvasta. :D


Muutama päivä sitten pohdiskelin, että mitä lisäravinnetta tmv. tilata eräästä verkkokaupasta, ja niin siinä kävi että päädyin sitten näihin Fastin burnereihin.


Voin sanoa, että tuntuu ihan hirveän oudolta vetää jotain pillereitä. Mut kerta halvalla sain, niin päätin nyt sitten kokeilla. Noita riittää kuukaudeksi. Katsotaan, lähteekö siinä ajassa paljonkin läskiä. :) Voi olla ettei nämä mitään auta, mutta jos edes piristävät niin etu jo sekin.

Alan syödä näitä ensi maanantaista alkaen. :) Koska tänään "joudun" syömään vielä jäätelöä ja huomenna lupasin ottaa lonkeroa kaverin kanssa... ja sitten vielä viikonloppukin tulee ja vietän sen poissa kotoa. Lauantaina mennään ulos syömään jne. Turhaan syön näitä, jos en pysty samanaikaisesti syömään puhtaasti ja miinuskaloreilla.

Joten ensi viikolla starttaan nämä, ja olen miettinyt sitäkin, että josko ottaisi tiukan linjan kuukaudeksi. Siis että viikonloput ja kaikki vetäisin soveltamatta. Jos se vaatii sosiaalisen elämän rajoittamista niin sitten vaatii, kai mä kuukauden voisin ottaa vähän skarpimmin? Siinä ajassa saisi taas kunnolla painoa alas, haluan jo hätyyttelemään normaalipainon rajaa. Malttamaton minä.

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Eksyin tänään tänne blogilistan kautta ja oli pakko lukea koko blogi läpi. Yhdessä välissä oli pakko käydä kokouksessa, mutta palattuani tulin lukemaan postaukset loppuun. Ihan mahtava draivi sulla päällä! Lipsahduksia sattuu, mutta kunhan suunta pysyy positiivisena (vai pitäisikö sanoa negatiivisena) niin homma on hyvä. Oon jotenkin kauheen innoissani sun projektista! Taidan itekin mennä huomenna salille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!

      Voi miten ihana kuulla! :) Vitsi, nyt mäkin oon ihan innoissani kun säkin olet, ehdottomasti salille huomenna kuule.

      Kiitos vielä todella piristävästä kommentista. :)

      Poista
  2. Ihan vinkkivitosena, että noita burnereita ei välttämättä kannata ottaa tyhjään vatsaan, voi tulla huono olo. Mä käytin noita joskus ja alkuun tuli "outo" olo noiden ottamisen jälkeen, vaikkei tyhjään vatsaan ottanutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, pidän mielessä! Mulle tulee helposti huono olo eikä vatsakaan ole ihan teräksestä, joten hyvin voi olla että tulee alkuun ongelmaa. :/

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)