torstai 16. tammikuuta 2014

Aneeminen ateria, kroppakuvia ja ruokaostoksia

Mulla oli tänään jääkaappi ihan totaalisen tyhjä. Jotain oli kuitenkin syötävä ennen kauppareissua (koska älä mene nälkäisenä kauppaan! :D), joten kippasin lautaselle eilisen broilerfileen ja sen seuraksi purkillisen pieniä ananaspaloja... Kyllä.


Mut kaikessa hölmöydessään ja niukkuudessaan ei tää pahaa ollut. Syöhän jotkut pihviä ja perunasalaattiakin, niin miksei sitten broilerinfilettä ja ananaspaloja. ;)

Tässäpä tämänaamuiset kroppakuvat.



Mulla on nälkä nyt kadonnut. Eläisin varmaan jollain pyhällä hengellä, mutta pakkohan se on syödä.

Tämä nälän katoaminen ei välttämättä ole hyvä juttu. Jos vaikka säästöliekki siellä kolkuttelee ja aineenvaihdunta hidastuu.. Lisäksi tämä voi kostautua myöhemmin kun nälkä palaa, jos sitten en saa sitä syömistä enää loppumaan.

No, kävin kaupassa ja ostin taas tarpeeksi tuoretta ruokaa. :) Josko saisi ruokamääriä vähän kasvatettua.


Ostoskoriin eksyi kurkkua, minitomaatteja, kesäkurpitsaa, sipulia, appelsiineja, päärynöitä, pippurista naudan leikkelettä, kevytsulatejuustoviipaleita, rahkaa ja turkkilaista jogurttia, vähäsuolaista soijakastiketta, soijalesitiiniä, purkkihernekeittoa, raejuustoa sekä pari purkkia bonnea. Bonnen makuina hyväksihavaittua omenaa sekä sitten banaanibonne testiin! Näiden lisäksi ostin yhden hygieniatuotteen ja puruluita koiralle. Ostokset maksoivat yhteensä yli 50 euroa. Onpas kallista...

Heräteostoksena vielä Eden salaattibaarista salaattia seuraavaksi ateriaksi. Laitoin kippoon salaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, paprikaa, melonia, kananmunan, avokadoa, ananasta, mozzarellaa ja fetaa sekä tonnikalaa ja katkarapuja. Kyllä tuli maha täyteen!


11 kommenttia:

  1. Voi miten litteä masu. :o Kelpais, ittelläni on tällainen kauhea alavatsaröllö.

    VastaaPoista
  2. Oho, nyt ku katsoin noita 9.1 postauksen kuvia niin oot laihtunu/kiinteytyny niistä PALJON!

    T: sama kommentoija. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)

      Itse asiassa katselin tänään myös 9.1. otettuja kroppakuvia ja ihmettelin itsekin tuota eroa. Tässähän on kulunut vasta viikko! Luultavasti syy on kuitenkin siinä, että nämä kuvat on otettu aamulla, kun taas nuo aiemmat otin illalla. Silloin saattoi olla vettä/ruokaa mahassa pömpöttämässä, mutta tiedä siitä sitten! :)

      Poista
  3. Lookin' good! :) Ja hei tiiän et se on vaikeeta, mut koita kuunnella omaa kroppaas. Jos tuntuu ettei nyt oo nälkä nii koita syödä vähän kevyemmin. Ymmärrän toki et pelkäät takaiskua ja haluat energiaa salia varten, mut silti :) Siihen ruokahalun puuttumiseenkin on yleensä keholla joku hyvä syy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, sehän tässä eniten pelottaa että pian iskee joku hirmunälkä, joka ei lopu sitten ollenkaan. :( Mutta ihan hyvä olo tässä vielä on, joten kattellaan rauhassa!

      Poista
  4. Sulla on kyllä kivasti vatsa kiinteytyny :) Näkyy nuo sivuvatsalihasviivat tai mitkä lie jo mukavasti. Ootko tehny extravatsoja? Toivottavasti ruokahalu palaa, jaksaa sitten salillaki reenailla. Ainaki paljon kaikkea hyvää sapuskaa ostit kaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä se rasvakerros on ohentunut munkin mielestä! :) En oo tehnyt vatsoja yhtään, paitsi nyt ihan pari kertaa salilla vasta. Pitää alkaa niitäkin tehä jatkossa. Ja joo, ruokahalu on nyt jo palannut mukavasti, eli ei hätää enää. ;)

      Poista
  5. Sulla on tosi söpö kroppa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mua kiinnostais jo kovasti nähdä, että miltä se näyttää sitten jokusen kilon hoikempana. :)

      Poista
  6. Heippa! Miltä osastolta noita bonneja saa? :) ja minkä hintasia ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ainakin Prismoista ja S-Marketeista olen löytänyt hillohyllyltä. Hinnat vaihtelee aika paljon maun mukaan, olisko esim. omena ollut halvimmasta päästä, reilut 2 €/prk, kun taas mustikka maksaa melkein 5 euroa purkilta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)