perjantai 21. maaliskuuta 2014

Päivän syömiset kuvina

Nälkäongelman ratkaisin toistaiseksi lisäämällä hiilaria. Eilen töissä meinasi vintissä pimentyä kun heikotti sen verran. Lisäsin lounaaseen ja päivälliseen perunaa, johan katosi nälkä ja muut ongelmat.

Yritän pian tästä taas vähentää hiilareita, josko se vauhdittaisi painon putoamista. Olo on ihan hirveä tankki, mikä johtunee toki näistä menkoista.. ainakin toivon niin! En kerta kaikkiaan voi olla näin paksu, kuin miltä peilissä näytän ja miltä tällä hetkellä tuntuu.

Mut mennäkseni nyt tuohon otsikkoon, tässä päivän ruuat (luokattoman huonolaatuisina) kuvina!

Aamupalakuva on parin päivän takaa, koska unohdin tänään kuvata rahkani.. Mut sama annos! Eli rahkaa, vehnäleseitä, soijalesitiiniä ja sokeritonta mehukeittoa.


Lounaaksi Eden-salaattibaarin salaatti. Rehujen lisäksi laitoin annokseen mozzarellapalloja, katkarapuja ja tonnikalaa.


Välipalaksi banaanipannukakku Bonnen omenasoseella. Olin tyytyväinen, että sain rakenteen pysymään noin hyvänä, mutta se jäi kyllä hieman mauttomaksi.. Pitää ensi kerralla kokeilla muuttaa koostumusta vähän.


Iltapala siirtyikin välipalaksi ajanhallinnallisista syistä. :D Eli rahkaa omenabonnella.


Illan viimeiseksi ateriaksi valmistin tuollaista broileri-kasvis-nuudelipannua. Meinasin jättää nuudelit pois, mutta tarvitsen nyt kyllä energiaa viikonlopun töihin, joten näin tällä kertaa. Reilun kokoinen annos, ja tuota riittää huomiseksi lounaaksi ja päivälliseksi vielä! :)


Musta tuntuu, että oon tänään syönyt kuin hevonen. Eipä ole ollut nälkä. Ekstrahiilaria tuli hedelmän (banaani ja soseet) ja nuudelin muodossa.. Laskin sitten hädissäni jälkikäteen kalorit, ja arvioni mukaan saldo on korkeintaan 1500 kcal. Ei sen enempää.. En edes halua tietää, kuinka vähän energiaa sain alkuviikosta, jos tällainenkin ruokamäärä on alle 1500 kcal!

6 kommenttia:

  1. Eihän sulla ala mennä överiks tuo laihduttaminen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm. Sanoisin, että ei. Mun suhde ruokaan on jo vuosia ollut vähän hankala, että en ihmettele jos jotkut jutut välillä kuulostaa vähän hämäriltä. :D Mut kyllä omasta mielestäni kaikki on ihan ok ja mukautan kyllä syömisiä tilanteen mukaan. Kiitos kysymästä!

      Poista
  2. Teitkö tuon banaanipannukakun itse? Miten sen teet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tein. Kuvassa näkyvän ehjän pannukakun sain muussaamalla sauvasekoittimella yhden banaanin ja kaksi kananmunaa. Maku vaan jäi vähän vaisuksi, joten nyt myöhemmin olen käyttänyt suhdetta 1+1, joka maistuu mun mielestäni paremmalta. Ei vaan meinaa pysyä ehjänä pannulla kääntäessä. :)

      Tosiaan sauvasekoitinta käytän ainesten muussaamiseen. Käytän pientä paistinpannua, jotta "taikina" ei pääse levittymään liian suurelle pinta-alalle. Silloin rakenne ei ainakaan kestä. Laitan pannulle hieman öljyä, ja paistan sitten miedolla lämmöllä hiljalleen kypsytellen. Jossain vaiheessa sen sitten saa käännettyä lastalla suht ehjänä ympäri ja paistettua toiseltakin puolelta.

      Poista
  3. Ihmeen paljon saa kyllä syödä, jos vain valitsee hyvin, mitä syö. Oon itse noudattanut nyt viikon Jutan Go fat go-dieettiä, ja ähky on aivan järkyttävä, vaikka kaloreita tulee päivässä se maksimissaan 1600. Mutta kyllä kelepaa tämmöselle ahmatille :D Tsemppiä tuleviin koitoksiin, muistahan syödä tarpeeksi ihan päivittäin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Siinä syödään kyllä aika paljon, sitä olen itsekin joskus noudattanut. :) Muutenkin se oli musta kivoin noista Fitfarmin ruokavalioista, kolmea oon kokeillut. Toivottavasti saat sillä hienoja tuloksia! :) Ja kiitos paljon, yritän kyllä, pitää vissiin vaan laskeskella niitä kaloreita aina välillä, ettei se energiansaanti jäis liian alas!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)