tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ruokakyllästyminen

Aamupalapuuro, josta unohtui raejuusto. :D Siis miten voi unohtaa laittaa raejuuston puuroon? Toi mangobonne ei muuten mun mielestä sovi oikeen puuroon. En tiedä mikä siinä tökkii. Omenasose on vaan paras. :)

Ihanan aurinkoisia ja lämpimiä lenkkisäitä.<3

Leffassa käyntiä (Divergent). Ilman leffakarkkeja. ;)

Kokeilin tuollaista ihme ruokaa, jonka reseptin bongasin jostain Instagramin uumenista. Broilersuikaleita, pakastevihanneksia, munamaitoa ja mausteita ja vuoka uuniin. Ei se kovin hyvää kyllä ollut, odotin että olis ollut parempaa. Rakenne ei ollut ihan sitä mitä olis voinut olla ja mausteetkin jäi turhan vähiin.. Ehkä sitä siis vois koittaa joskus uudelleen, josko ens kerralla onnistuisi paremmin.



Joo mut nyt siihen varsinaiseen otsikon aiheeseen.. Blogi on ollut viime aikoina yhtä valitusta ja sama linja jatkuu. :D

Eli siis mua jotenkin kyllästyttää kaikki ruuat tällä hetkellä. Kyllästyttää kiertää kaupassa aina sama lenkki: hevistä kurkku, paprikat, kesäkurpitsa, tomaatit, maitohyllystä rahkaa, sit mehukeittoa, lihaa ja kanaa. Blaah. Kotona pienessä keittokomerossani ja vähäisin keittiövälinein pilkon niitä rehuja ja paistan kanan tai lihan. Mikään ei maistu millekään, jopa aamupuuro tökkii nykyään. :/ Toisaalta en saa selvää, että mitä muutakaan mieleni tekisi. Ei tee mitään mieli oikein. Mitä tää nyt on? Silti syön liikaa aina jossain vaiheessa päivää.

Jos voittaisin lotossa niin varmaan hankkisin jonkun kokin tekemään mulle kaikki ruuat. :D Kaikkia terveellisiä ja tuoreita herkkuruokia, sellasista resepteistä joita ite ei tajuais edes kokeilla. Eipähän kyllästyttäisi tai olisi mitään vaikeuksia pysyä ruokavaliossa.

Tosiasia on se, ettei ole aikaa perehtyä kunnon ruuanlaittoon tai rahaa hankkia erikoisia raaka-aineita (tai sitä kokkia ;), joten jotain pitäisi vaan keksiä tähän kohtaan. Ruuanlaittoharrastus olisi kyllä hyvä, sitä en kiellä, mutta ei nyt. Ehkä sitten kun arjessa ei ole muuta pakollista kuin työ. Nyt haluan vain selvitä mahdollisimman nopeasti ruuan kanssa. Vapaa-aika on muutenkin olemattomissa, en halua käyttää sitäkin vähää keittiössä kökkiessä.

Halu selvitä nopeasti ruuan kanssa + laihdutus = ei välttämättä paras yhdistelmä..

4 kommenttia:

  1. Oon niin usein pyöritellyt itsekin samoja ajatuksia, että kaikki tökkii, mutta kyllästymiseen ei kai auta muu kuin ruveta testailemaan innolla uutta! ;) Ootko kokeillut lisäillä reilummin mausteita tai vaikka (kohtuudella) itsetehtyjä kastikkeita ruokiin? Itse rakastan esim. currya kanan kanssa ja pestoa salaatin seassa tuomassa vähän makua :) Ootko kokeillut valmistaa ja käyttää vihanneksia eri tavoin? Entäpä oletko kokeillut korvata lihan tai syödä sen vierellä aina välillä jotain muuta, esim. papuja, linssejä, kikherneitä, juustoa? Entäpä raakapuurot tai uusien juttujen lisäily puuroon, esim. siemenet, marjat, pähkinät, hedelmät, mausteita unohtamatta?

    Toivottavasti sulle herännyt jo uutta inspiraatiota ruokailun suhteen postauksen kirjoittamisen jälkeen, koska ruoan nopeus, terveellisyys ja maukkaus ei tosiaankaan oo toisiaan poissulkevia seikkoja :) Pusuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot oikeessa. Pitäis vaan kokeilla uutta, reseptejä ja ideoitahan on netti täynnä! Onhan se tekosyy, ettei kiireessä tuu panostettua yhtään. Jos mulla on aikaa lukea blogeja ja selailla Facebookia kaiken kiireen keskellä, niin kyllä mulla on aikaa silloin tällöin hakea ideoitakin. Ei ne uudet ruuanlaittotavat niin paljoa aikaa vie, kunhan ryhtyy tuumasta toimeen.

      Kiitos tästä kommentista, sain jo ideoita ja ajattelemisen aihetta! :) Varsinkin maustamisessa ja sopivien kastikkeiden käytössä olisi paljon parantamisen varaa. Ne vois olla ensimmäiset jutut, joita lähteä parantamaan. Pieni vaiva, suuri vaikutus ruuan maistuvuuteen. :)

      Poista
  2. Hei! Oon huomannu että oot kova käyttämään noita bonne-soseita, niin mistä ihmeestä niitä ostat? Eilen aloin blogiasi lukemaan ja sen innoittamana marssin prismaan ostamaan kyseistä tuotetta. No vartin pyörimisen jälkeen ei minä eikä myyjä löydetty kyseistä tuotetta mistään. Jouduin palaamaan tyhjin käsin kotiin :( jotan valaise tyhmää, mistä kaupasta ostat niitä, mistä hyllyltä? Kylmästä vaiko lämpimästä? Ja vielä pakko sanoa, lisää ruokakuvia niin saa itsekkin lisää inspistä niistä :) hihi, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka :) Itse oon bonnen soseet löytänyt useammastakin Turun Prismasta tai S-Marketista hillohyllyltä lämpimästä. Muissa kaupoissa harvemmin tulee ruokaostoksia tehtyä. Erikoista, ettei niitä löytynyt edes myyjän kanssa. :( Nyt vielä uudestaan tarkistamaan hillohylly!

      Heh joo, yritän postailla ruokakuviakin säännöllisesti! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)