maanantai 1. joulukuuta 2014

Turhauttava flunssa

Flunssa, taitaa olla eka kerta kun kyseinen sana mainitaan tässä blogissa.

En ole melkein pariin vuoteen ollut kipeänä, mutta nyt se tauti sitten on iskenyt. Olen jo viikon ollut kipeänä, aluksi ihan kuumeessakin ja nyt muuten vaan nuhainen ja yskäinen. Harmittaa, kun juuri sain taas kerran aktivoiduttua salin suhteen. Maksoin kalliisti kolmen kuukauden treeneistä, ja nyt sitten istunkin kotona.

Salitreeni maistuisi nyt, lähestyvä lomamatka taitaa hieman motivoida. ;) Kuin myös alemmalle kymmenluvulle pääsy. Nälkä kasvaa syödessä...


Työpaikan kahvipöytä, ikuinen murheenkryyni. :D Oli mahtavaa tuo suklaamoussekakku!

Tämänpäiväisiä kokkailuja.
Viikonloppuna tuli syötyä aika reilusti. Kävin kahdesti ravintolassa (pippuripihviä ja kiinalaista), juotiin glögit ja syötiin joulutortut kaverin kanssa, vietettiin pikkujouluja (3 annosta alkoholia mulle), pidinpä vielä pitkästä aikaa ihan karkkipäivääkin kotosalla. Että nyt jos koskaan tekisi mieli käydä salilla saamassa hiukan parempi fiilis, mutta ei auta pelleillä tämän köhän kanssa yhtään. :/

No, rauhalliselle lenkille sentään uskallan mennä, joten nyt koira remmin päähän ja ulos!

Tämän viikon tavoitteena syödä mahdollisimman fiksusti ja varmistaa, että paino alkaa vitosella vielä viikon loppupuolella. Uusi painoennätyskin olisi kiva saada viimeistään ensi viikolla. Jos en nyt saa täyttä höyryä päälle, niin pikkuhiljaa edistyminenkin kelpaa.. todella haastava vuodenaika!

4 kommenttia:

  1. Miten laihdutuksen kanssa on sujunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaista on ollut, eikä paino ole pudonnut kuukauteen. Toisaalta ei ole noussutkaan, mikä on toki hyvä.. Mutta kyllä pitäisi saada jostain nyt oikea moodi päälle ja homma etenemään.

      Poista
  2. Löysin vähän aikaa sitten blogisi; painonpudotuksesi vaikuttaa terveellisen maltilliselta, hienoa! Koska selvästi pidät sokerista, sinua voisi kiinnostaa siitä vastikään kirjoittamani juttu. Jään seuraamaan taivaltasi. Paljon tsemppiä pysyvään painonpudotukseen, vaikka oletkin jo hyvissä lukemissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Käyn ehdottomasti lukaisemassa juttusi.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)