maanantai 16. maaliskuuta 2015

Uuteen viikkoon

Lihakset kipeenä viikonlopun salitreeneistä, pitkä lenkki iltapäivän auringonpaisteessa takana ja kasvikset uunissa kypsymässä.

Hmm, näin sitä taas ollaan tässä moodissa. Kävi taas ihan naps vaan..

Sunnuntai

Aamiainen: Kaurapuuroa tilkalla rasvatonta maitoa, omenahilloa ja banaani

Lounas: Lohta ja uunijuureksia, katkarapukimaraa ja kermaviiliä - samaa settiä kuin lauantainakin.

Iltaruoka: Reilusti herkkusienirisottoa

Liikunta: Reilun tunnin verran ulkoilua metsässä ja pellolla, illalla vielä tunnin kuntosali


Maanantai

Aamukahvilla: Kauravälipala

Lounaalla, työnantaja tarjosi: Kanakeittoa, salaattia ja siivu leipää. Niin ja marjarahkaa jälkiruuaksi.

Iltapäiväkahvilla, työnantaja tarjosi: Kakkua ja pullasiivu
.
Välipala: Pari näkkileipää ja omena

Iltaruoka: Mustapekalla maustettua jauhelihaa, raejuustoa ja kasviksia

Liikunta: Noin puolentoista tunnin lenkki




Oon ihan tyytyväinen pariin viime päivään, mielestäni aika normaalia meininkiä. Mitään en oo punninnut tai laskeskellut enkä edes niin syvällisesti suunnitellut, kunhan katsonut, että tulee syötyä sopivasti. Oon ihan valmis starttaamaan vähän suunnitelmallisempaa syömistä, jotta alkaisi taas tapahtua jotain painossakin näin normaalipainon sisällä! Tällä hetkellä paino on vähän koholla, varmaan salitreenistäkin vielä, kun ei taas kroppa oo tottunut sellaiseen puuhaan.

Mitäs muuta. On jotenkin harvinaisen plösö olo painoon nähden. Silloin kun laihdutin tyyliin 63 kilosta 61 kiloon, tunsin oloni yllättävän hoikaksi ja "timmiksi". Nyt kun tauon jälkeen aloitan laihduttamisen siitä 61 kilosta, olo on kuin norsulla. Kai se vaan tuntuukin siltä, mutta on siinä varmaan jotain perääkin. Siis että olen sokeria tankkaamalla ja sohvaa kuluttamalla löystynyt, vaikka paino onkin suunnilleen sama. Pitää lähipäivinä ottaa taas kroppakuvia, niin voidaan sitten analysoida tapahtuneita tuhoja. :D No, josko tämä tästä parissa viikossa vähän helpottaisi ja olisi taas sellainen ryhdikkäämpi ja jäntevämpi olo.

Jep, mutta nyt pikainen venyttely, huomiset eväät valmiiksi ja suihkun kautta petiin. Huomiseen!

6 kommenttia:

  1. Niiiiin kiva lukea sun tekstejä taas! :)) Tsemppiä sulle! Tiedän hyvin ton "plösön olon", mullakin ollut se nyt 58-59 kilossa - kas kun se ei silloin parikyt kiloa painavempana haitannut... :D Tai edes painonpudotuksen aikaan, kun en ollut päässyt vielä tavoitteeseen. Noh, vaaka on täällä jo näyttänyt alenevia lukemia, jatkukoon kehityssuunta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että oot vielä lueskelemassa! Joo ihan sama juttu mulla noiden fiilisten kanssa, mutta onneks tosiaan täälläkin paino laskusuunnassa ja peilikuvakin päivä päivältä siedettävämpi. ;)

      Poista
  2. Ihan hyvältä alkaa taas vaikuttaa! Itselleni kävi tismalleen sama kuin sinulle... Napakan laihdutuksen ja hyvän itsekurin yli rullaili joulu ja ihan mahdottoman monet alkuvuoden synttärijuhlat yms. kissanristiäiset. Plaah sanon minä! Ja sama juttu siinäkin mielessä että ylimääräistä siinä ajassa napsahti "vain" kilo, ja siitä huolimatta olo sellainen löllö alkueläin. Nyt olen myös saanut itseäni hiukkasen niskasta kiinni ja ylimääräisille herkuille heipparallaa! Kyl me pystytään tähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi tutulta kuulostaa kyllä, miten se olo voikin olla niin paljon huonompi löysäilyn jälkeen, vaikka paino onkin suunnilleen sama! Mut kiva kuulla että sielläkin menee jo paremmin, ihan varmana kevät ja kesäkin tekee hyvää tsemppaamisen kannalta! :)

      Poista
  3. Jeee kiva että oot back in the game!! :) itselläki menossa pudotusprojekti ja on aina kiva seurata muidenkin niin saa vinkkejä ja "vertaistukea". Ihanaa kevättä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kirjoitella taas ja kiva kun löytyy vielä lukijoitakin tauon jälkeen! :) Tsemppiä myös sulle omien tavoitteiden saavuttamiseen ja ihanaa aurinkoista kevättä! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)