lauantai 14. syyskuuta 2013

Salaattibaari

Olenko ainut, jonka mielestä take away -salaatit on usein ankeita?

Tarkoitan siis esim. kaupasta saatavia valmissalaatteja. Olkoon mikä vain caesar-salaatti kastikkeineen, niin aina ne on jotenkin kuivia ja niissä on liian vähän kanaa. Subwayn kanasalaattikin oli viimeksi jotenkin tyhmä, kun siinä oli sitä kanaa niin vähän.. Hesen salaatit ei uppoa myöskään.

Ravintoloiden salaattiannoksista sen sijaan pidän. Nyt sitten löytyi vihdoin take away salaattikin, joka oli ihan superhyvä! Tämä ei ole mikään uusi juttu, itse en vaan ole koskaan kokeillut. Marketeista löytyy näitä salaattibaareja, itse ostin Prismasta Eden-salaattibaarista oman annokseni.

Tykkäsin, että sain itse laittaa kippoon sen salaattini toisin kuin palvelutiskillä. Omaan annokseeni laitoin salaattia, kurkkua, paprikaa, kirsikkatomaattia, ananasrenkaan, hunaja- ja vesimelonia, katkarapua, kanakuutioita, tonnikalaa, mozzarellapalloja ja fetaa. Tarjolla oli erikoisempiakin aineksia sekä caesar-salaatin aineksia, mutta skippasin ne. Kaikki oli tosi tuoretta ja mehukasta. Annokseen olisi voinut ostaa myös sämpylän ja kastikkeita, mutten ottanut niitä. Hyvä niin, koska tämä annos ei ollut yhtään kuiva tällaisenaan. :)

Annokseni painoi n. 400 g, ja siitä oli kerrankin tarpeeksi iso osa lihaa ja juustoja. :) Kippo maksoi n. 6 €, mielestäni ei ollenkaan paha hinta noin hyvästä salaatista.


Kyllä lähti nälkä ja jäi hyvä mieli. ;) Musta taitaa tulla salaattibaarin vakioasiakas.

7 kommenttia:

  1. Onpas muuten tosi herkun näkönen salaatti! Eikä yhtään pahan hintanenkaan. :) Mäkin käyn usein duunin lounastauolla hakemassa salaatin lähikaupan tuoretiskistä, kun siinä saa valita ite täytteet ja salaatin koon ja hinta määräytyy painon mukaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :) Noi ite koottavat salaatit on tosi jees, voittaa kyllä kaikki kauppojen einekset 6-0. :)

      Poista
  2. Cittareiden Kitchen-tiskistä saatavat salaatit on ihan superhyviä! Iso annos, saa ite valita ottaako annossalaatin vai caesarsalaatin ja siihen päälle kaks eri täytettä. Hinta 6,99€ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vinkistä, pitää kokeilla tota joku kerta! :)

      Poista
  3. Moi Karo,
    Mistä Prismasta löysit tuon herkullisen Salaattibaarin?
    t.
    Salaattihimoitsija pääkaupunkiseudulta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Raision Myllyn Prismasta täältä Turun seudulta. En siis osaa vinkata mistä pk-seudun Prismoista noita voisi löytyä, mutta luulisi, että suurimmista ainakin!

      Poista
  4. Pk-seudulla Eden salaattibaareja löytyy noin 22 citymarketista ja k-supermarketista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)