perjantai 23. elokuuta 2013

Ei-niin-hyvä ruokapäiväkirja

Poikkeuksellinen ruokapäivä osa 1/2. Tänään oli siis firman uuden toimiston avajaiset.

Aamulla puuro raejuustolla ja mehukeitolla
Päivällä Hesen burgerisalaatti (?? :D)
Avajaisissa muutamia pieniä tapaksia, minikokoinen munkki ja muutama karkki
Illalla kanafilee ja fetasalaattia.. ja lasi punaviiniä. Niin ja porkkanamuhkusämpylä kantarellituorejuustolla.

Ei mitään käsitystä, mikä oli päivän kalorisaldo. En edes jaksa yrittää laskea. Jos meni yli (meni ehkä), niin ei kyllä ihan hirveän paljoa mennyt, niin pieniä noi tapakset olivat.

Mua jännitti ihan hirveästi syödä se muutama karkki. Niihin yhdistyy niin kovin se hallitsemattomuus ja överihommat. Jännityksestä huolimatta sain ne syötyä normaalisti, eikä jäänyt himoja. :) Tää oli eka kerta moneen viikkoon, kun söin karkkeja.

Liikuntana koirien ulkoilutusta niityllä ja vielä olis liikuntahaastekin tekemättä. Kiva ton punaviinilasillisenkin jälkeen vetää jotain lankkua vielä. No siitä on jo hetkinen, enköhän voi kohta hiukan urheilla. Haasteestahan ei voi lipsua yhtään. :D

Aamulla herätys kello 5 ja siitä sitten 8 tuntia fyysistä työtä. Josko se hiukan kompensoisi synttäriruokia. En ole lähdössä rilluttelemaan, mutta käydään ravintolassa lounaalla. Ei paha siis. Katsotaan säästynkö turhilta kakuilta ja leivoksilta.

Sunnuntaina onneksi jo paluu normaaliin arkeen. Kaveri uhkasi tuoda mulle kokonaisen kakun ensi viikolla synttäreiden kunniaksi. Apua, niin ihana ajatus kuin se onkin, niin toivon, että ele jää toteuttamatta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)