maanantai 5. elokuuta 2013

Toisen viikon yhteenveto

Kakkosviikolla juuri alkuun saatu rutiini katosi. Tein tavallisten opiskelu- ja harjoitteluhommien sijaan kuusi epätavanomaista työvuoroa, joiden haastavat kellonajat vaikeuttivat ruokarytmissä pysymistä. Myöskin majailu muualla kuin omassa kodissa ja jääkaapin tyhjyys yhdessä aiheuttivat sen, että syömiset jäivät todella vähäisiksi. Huonoimpana päivänä söin alle 500 kcal. Muutamana päivänä söin myös jotain pientä töissä tarjottua herkkua, kuten viinerinpuolikkaan tai pikkumunkin. Määrät olivat kuitenkin niin vähäisiä, ettei ne vaikuttaneet painonpudotukseen sen enempää. :)

Salille ehdin vain kahdesti, ja pitkät lenkitkin taisivat jäädä vain yhteen. Sen sijaan tein lyhyempiä koiranulkoilutuksia sekä sen 46 tuntia fyysistä työtä, mikä kompensoi vapaa-ajan liikunnan puutetta mukavasti.

Paino taisi pudota noin kilon verran. Paino on joka tapauksessa alle 69,5 kiloa jo, tarkempaa painoa en tiedä.

Unet jäivät loppuviikosta aivan liian vähiin. Vedenjuonti väheni taas selvästi.

Nyt alkava viikko on vielä hieman haasteellinen, sillä vietän tämänkin viikon muualla kuin omassa kodissa ja teen ainakin 4 samanlaista työvuoroa kuin viime viikollakin. Yritän kuitenkin tsempata niin vedenjuonnissa, nukkumisessa, liikkumisessa kuin syömisessäkin, kaikesta huolimatta! :)

Normaalielämään paluu tapahtuu viikon päästä, mutta yritän nyt kuitenkin suoriutua hyvin vähän poikkeuksellisemmissakin olosuhteissa. Saas nähdä kuin mun käy. :)

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi vasta mutta vaikuttaa kivalta! Oot varmaan jossain sanonutkin, mut kuinka pitkä oot? :) Itellä samansuuntanen painonpudotusprojekti meneillää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit tänne, kiitos! :) Oon 157,5 cm. Sitä ei taida muualla lukeakaan kuin tuolla painoseuranta-välilehdellä. Pitääkin lisätä johonkin.. Mä käyn kurkkaamassa sun blogia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)