perjantai 2. elokuuta 2013

Torstain ruokapäiväkirja ja kadonnut nälkä

Nyt mua hävettää ihan hirveästi kirjoittaa päivän syömiset. Ääh. Laitetaas aikataulu samalla.

Herätys klo 12, kaurapuuro. Valmistautumista, koirien hoitamista, klo 14.10 lähden ajamaan töihin. Töissä klo 15-23 (fyysinen vuoro), ekalla tauolla Saarioisen jauhelihakeitto sekä persikka, tokalla tauolla Veraisten pikkumunkki 60 g (huomenna ei enää munkkeja!). Kolmannella tauolla ei mitään. Nyt on keskiyö ja tulin juuri kotiin, mutta ei ole nälkä ja pakko mennä heti sänkyyn, koska menen taas aamulla töihin. Herätys 5 tunnin päästä.

Päivän energiansaanti 494 kcal. Mä en vaan kerkee syödä enempää tai tehdä eväitä, nukun mieluummin aamulla! Eikä oikein ole ruokaakaan, kun en ole nyt omalla asunnolla ollut viimeisen 3 päivän aikana. Tämä on niin naurettavaa täällä ruikuttaa jo kolmatta päivää, että hupsista kun on jäänyt syömiset vähäisiksi. Siellä varmaan yhden jos toisenkin tekisi mieli sanoa, että syö sit ämmä enempi äläkä vaan valita. Tässä kun kirjoittaa ylös näitä, huomaa kuinka typerältä kuulostaakaan.

En tiedä missä mun nälkäni on, kun ei ole kolmeen päivään näkynyt.

Tässä todistajien läsnäollessa lupaan, että huomenna syön reilummin viimeistään illalla töiden jälkeen jotain itse laittamaani ruokaa ja varmistan, että kalorimäärä ylittää ainakin sen 1200 kcal. Saisi mennä enemmänkin, pelottaa, että jää viime päiviltä ns. nälkävelkaa (P. Borgin termi lienee tämä), joka sitten kostautuu myöhemmin parhaimmillaan vaikka ahmimisella. Toivottavasti kolme päivää ei haittaa...

Nyt nukkumaan ja kohta starttaa työputken päivä nro 4/6. Onneksi tosiaan vaihtuu tässä kohtaa illat aamutyöhön, niin ehtii taas illalla laittaa ruokaa, syödä kunnolla ja tehdä eväät sitten lauantai- ja sunnuntaiaamuvuoroja varten. Ja josko pääsisi salillekin? :)

2 kommenttia:

  1. Mulla meni viime viikonloppu alle 1000kcal/päivä ja koko tän viikon oonkin sit saanu tapella nälkää vastaa että saan kalorit pidettyä 1600kcal:ssa päivä. Ei vaan oo välillä nälkä tai aikaa syödä enempää, mut se nähtävästi kostautuu sit myöhemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts. :/ Tota mäkin pelkään. Vielä ei ole nälkää näkynyt, mutta saa nähdä iskeekö jossain vaiheessa kunnolla.

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)