lauantai 24. elokuuta 2013

Homma hallinnassa... taas heti huomenna

Apua!

Tässä syy:

kaurapuuro
lihakeitto (120 kcal)
herrasväen pikkuleipiä 8 kpl
vuohenjuustosalaatti
kippo jäätelöä
280 g karkkia

Päivän fyysiset aktiviteetit jää kevyeen koirien kävelyttämiseen ja 8 tunnin työvuoroon. Niin ja haaste toki jatkuu tänäänkin.

Töissä napsin kolmella tauollani herrasväen pikkuleipiä kahvipöydästä. Yleensä jätän kahvipöydän rauhaan, mutta nyt tuli otettua.

Töiden jälkeen syömään synttäreiden kunniaksi. Otin vuohenjuustosalaatin. Se oli ihanaa, lautasella oli juuston ja rehujen lisäksi pähkinää, vadelma-vinaigretteä, vesimelonia ja päärynää.

Tähän väliin pieni läskiahdistus, anteeksi. Mun käsivarret on ihan hirveässä kunnossa. Muutenkin tästä oikein näkyy, kuinka vartalo oikein löysästi levähtää heti kaulasta alaspäin. Tämä olikin taas hyvä muistutus siitä, että työtä on vielä kropan kanssa jäljellä vaikka kuinka.

Hitsi nyt noi karkitkin vielä. :D Oliskohan viimeksi tullut syötyä reilummin karkkia joskus viisi viikkoa sitten tai jotain. Ei muuten maistunut kovinkaan hyviltä (ja silti piti syödä).

Nojoo. Se oli sellainen päivä se. Tämä päivä oli muuten ensimmäinen kunnon plussapäivä tämän mun varsinaisen laihdutuksen aikana. Eilenkin saattoi hiukan mennä kalorit yli.. Ehkä oli jo aikakin. Ei tarvitse taas sitten kuukauteen mennä plussalle tämän jälkeen.

Tänään ei jaksa syödä enää mitään, mutta leffa olisi vielä tiedossa. Sitten sänkyyn. Odotan jo huomista, heti aamusta aamulenkille piskin kanssa ja sitten ison puurolautasen kanssa sohvalle viltin alle katsomaan Simpsonit-maratoonia! Ruokailu palaa taas suunnitelmien mukaiseksi. Huomenna on käytävä myös salilla, tehtävä juoksuhaasteen treeni ja haastetreeni. Vähän aivojen tyhjennystä, että jaksaa taas tehdä töitä hullun lailla ensi viikolla. :)

Ps. Elätän edelleen toivoa, että paino laskee 67-alkuisiin ensi viikolla. Täytyy harrastella hiukan reippaammin liikuntaa.

4 kommenttia:

  1. Sillon ku tulee syötyä liikaa tai "kiellettyjä" ruokia täytyy vaan unohtaa se päivä kokonaan ja alottaa seuraavana päivänä puhtaalta pöydältä. Kuulostaa helpolta, mutta on vaikeaa... Mutta siitä epäonnistumisesta on vaan pakko jotenkin päästä yli, jos sitä alkaa märehtimään niin sortuu taatusti sen masiksen takia uudestaan...

    PS. Simpsonit on paras sarja ikinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo. Ennen mä en osannut sitä ollenkaan vaan jatkoin ja jatkoin överiks vetämistä. Mut nyt oon onneks jo tajunnut sen, et seuraavana päivänä voi taas jatkaa normaalisti. Ja yleensä siis jo seuraavalla aterialla saman päivän aikana. :)

      p.s. Niinpä! Vaik olisinkin nähnyt ne jaksot jo, niin jaksan katsoa uudestaankin! :D

      Poista
  2. Eipä mennyt täälläkään kovin hienosti lauantai - mässäämistä ja makoilua, saati perjantai ja juhlinta. Mutta homma jatkukoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi voi, me näköjään sekä laihdutaan että otetaan takapakkia samaan tahtiin. :D Mut ei se mitään, tänään tosiaan taas hyvää ja terveellistä ruokaa ja liikuntaa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)