lauantai 3. elokuuta 2013

Salia ja lisää ruokaa

Salilla 9 päivää sitten ja tänään, samoissa vaatteissa.

Kuvat on otettu ihan eri etäisyyksiltä, mikä häiritsee vertailua, mutta vaatteista näkyy, ettei tässä ainakaan lihottu olla. :) Kakkoskuvassa melkein näyttää siltä, että kuvat olisivat menneet väärinpäin, mutta ei. :D Toisessa vaan niin paljon lähempänä peiliä. Viimeisessä maha näyttää isommalta (täynnä vettä), mutta jenkkikset ovat hieman pienentyneet. :)

Mä tuun varmaan laittamaan useamminkin tällaisia vertailukuvia, joissa ei ole paljon mitään muutosta, mutta vähän kuitenkin. Ihan vaan huviksi ja omaksi iloksi, niitä suuria muutoksia odotellessa!
En ole oikein jaksanut vieläkään syödä, koska ei ole nälkä, en ole jaksanut laittaa aikaa ja rahaa kokkaamiseen kun kerta ei ole edes heikottanut tai mitään. 

No, salitreeni tietysti herätti. Ei yhdellä hernekeittolautasella jaksa... Alussa jaksoin tosi hyvin, mutta energiat loppuivat ihan yhtäkkiä ja ja jätin yläkropan tekemättä. 

Kotiinpäästyä heikotti ja oksetti. Hetken sohvalla koomattuani menin laittamaan iltapalaa. En voi jatkaa näin enää! Pitää syödä. Todella vähäisillä ruuillakin varmasti laihtuu, mutta jos haluan mahdollisimman paljon rasvaa pois, on syötävä oikein ja tarpeeksi. Ja treenattava.

Nyt nukkumaan, kun huomenna 4.30 herätys. Kyllä, siihen aikaanhan yleensä olen mennyt nukkumaan. :D Huomenna Syön sen 5 kertaa tai vaikka 6 jos on nälkä! Nyt homma tasapainoon, jääkaapissakin on taas jotain, mitä kokkailla.

4 kommenttia:

 1. Kokeile valion profeel -tuotteita tai skyriä välipalana ennen treeniä! Mä syön yleensä iltapäivästä joko rahkan tai raejuustorahkan vaik ei vielä ois nälkäkään, nii jaksaa hyvin sit treenata myöhemmin. Paljon protskua ja hiilareitaki suht vähän, yhessä purkissa 140-200kcal, vähän riippuu mausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. :) Skyr on kyllä hyvää, mutta jää yleensä ostamatta ihan hinnan takia. Köyhänä opiskelijana tulee yleensä ostettua X-tran maustamatonta maitorahkaa. ;) Ehkä välillä vois hiukan satsatakin! Tossa mulla on kyllä parannettavaa, että syö tarpeeksi usein, vaikkei olisi ehtinyt tulla nälkäkään.

   Poista
  2. Perusrahka on mullakin parempi jos hintaa katotaan ja kotona yleensä syönkin sitä, mut just välipalana noi maustetut on kätevämpiä :) Joo mäki oon joutunut just opettelee syömään ennen ku se nälkä tulee, muuten menee ahmimiseks ://

   Poista
  3. Totta kyllä. Just yks päivä meinasinkin liikkeellä ollessa ostaa Skyriä, muttei kaupassa sitten ollutkaan. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)