torstai 15. elokuuta 2013

Pieni muutoskuva

Mun erikoisalaa on oudot kännykkäkuvat, joten tässä nyt pientä muutoskuvaa keskivartalosta. Makaan siis kyljelläni ja maha roikkuu maan vetovoiman mukaisesti. Molemmat on illalla otettuja kuvia, joten siinä mielessä täysin vertailukelpoisia!Kuvien välillä on siis alle kolme viikkoa ja -2,5 kg. On vissiin aika reippaasti lähtenyt senttejä! :D Mulla on ihan erilainen olo kropassa ja siksi ihmettelenkin, kun kilot eivät tämän enempää ole tippuneet. No, jotain muuta sen sijaan on tapahtunut näköjään.

Tänään on aika toiminnantäyteinen päivä ja ruokailutkin siksi menee vähän soveltamiseksi. Aamulla oli raejuusto loppu, joten lisäsin puuroon kaksi paistettua munanvalkuaista.


Toimistolla viihdyin alle neljä tuntia, ja tässä kohtaa nälkäkin oli jo niin suuri, että hain lähimmästä kaupasta Skyrin (palkkapäivänä raaskii ostella näitäkin. ;) Sekin piti syödä heti autossa kiireessä. :D


Nyt syön vielä härkäruukun (...) ja sitten koiria ulkoiluttamaan. Alkuillasta hiukan kaupoille (uudet housut?!) ja syömään varmaan Greenzin salaatti. Illaksi varasin toisen Skyrin, että sellaiset ruokailut tänään.

4 kommenttia:

 1. Vois kyl kuvitella että kiloja ois lähtenyt paljon enemmän! Sun kroppa on timmiytynyt aikalailla, jospa ne lihakset taas on tuonut painoa ja rasvaa onkin lähtenyt sitten enemmän kun vaaka näyttää?

  Hieno saavutus kolmessa viikossa!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin vois kuvitella, että ois lähtenyt enemmän! En meinannut uskoa silmiäni kun laitoin nuo kuvat vierekkäin. Kannustaa kyllä kivasti, ei masenna painon putoamisen hitaus enää ollenkaan niin paljoa. Toki olen treenannut salilla ihan reiluilla painoilla, että eihän sitä tiedä. Jotain timmiytymistä ainakin tuntuu tapahtuneen.

   Kiitos!! :)

   Poista
 2. Uskomatonta miten susta näkee muutoksen! Näkispä mustakin noin hyvin... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä itsekin ihmeissäni. Voihan se sustakin näkyä, ootko ottanut kuvia? Valokuva tuntuu yleensä paljastavan aika hyvin sitäkin, mille silmä sokeutuu. :) Toisaalta taas ihmiset on yksilöllisiä tässäkin asiassa.. Joka tapauksessa sun tekemä työ laihtumisen eteen ei missään tapauksessa mene hukkaan, kyllä se vaiva palkitaan ennemmin tai myöhemmin! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)