tiistai 9. elokuuta 2016

Selluliittiprojekti

Selluliitti on mun suurin murheenkryynini. Vaikka oonkin aika löysä, voisin periaatteessa vielä jotenkin elää kroppani kanssa, jos selluliitti vaan puuttuisi.

Olen elänyt sen verran epäterveellisesti ja viime aikoina myös vähällä liikunnalla, että olen kyllä selluliittini varmasti ansainnut. Suuria muutoksia pitää tapahtua, että saisin sitä pois.

Motivaatio asian suhteen on nyt viimein syksyisempien säiden myötä alkanut nostaa päätään. Poikaystävälle jo juttelinkin, että kävisin huomenna lataamassa salikortin pitkästä aikaa, siis todella pitkästä aikaa.. sali on niin naurettavan lähellä, että sinne pitää nyt viimein saada itseni raahattua!

Ne perustavanlaatuiset aseet selluliittia vastaan minun tapauksessani ovat varmastikin
1.Terveellinen puhdas ruoka
2. Liikunta: salitreeni ja reippaat kävelylenkit
3. Vedenjuonti
4. Painonpudotus

Joka ainoassa noissa mulla on todella paljon parantamisen varaa.

62 kg - normaalipainon ja lievän ylipainon rajalla
Ylemmästä kuvasta (oikeasta) näkee muhkuroita reiden ulkosyrjässä. Näyttää, kuin joku olisi huonosti photoshopannut reittä irti taustasta. Mitä vielä, muhkuraa se on.

Ja alla raadollisessa päivänvalossa kuvattu takaosasto. Appelsiinia kaikkialla ja takamus löysä ja jopa hieman roikkuva. Apua, ei kai 25-vuotiaana vielä pitäisi ihan tältä näyttää..
Googlailin hiljattain taas kerran keinoja selluliitin vähentämiseksi. Voiteisiin en usko, joten jotain muuta piti löytää. Törmäsin kuivakuppaukseen, joka kuulosti lupaavalta muiden kertomien kokemusten perusteella. Tilasinkin heti oman kuivakuppaussetin itselleni.

Aion nyt käsitellä reidet, jenkkakahvat ja takapuolen näillä joka päivä. Nyt olen tehnyt kuivakuppauksen kahdesti, ja vaikuttaa siinä mielessä lupaavalta, että homman jälkeen tosiaan tuntuu, että jotain on tehnyt. Iho punoittaa ja kihelmöi ihanasti verenkierron parantumisen myötä, vähän sellaista samaa fiilistä kuin liikunnankin jälkeen.

Sanomattakin selvää, että kuivakuppauksen lisäksi elämäntavoissa on pakko tapahtua jotain parannusta. Katsotaan kuinka mun käy, nyt tosiaan päivittäistä kuivakuppausta ja myöhemmin sitten raporttia mahdollisista tuloksista. Jännää!2 kommenttia:

  1. Voi kuinka olet liikuttavan ihana, kun olet julkaissut kuvat. Tuo selluliitti on tosi yleismaailmallinen ongelma, ja vaikea hoitaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sitkeää se kyllä on, mutta toisaalta olen nyt myöhemmin todennut, ettei siitä kannata liikaa stressata. Onhan se kuitenkin ihan luonnollista myös!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)