tiistai 31. joulukuuta 2013

Varaslähtö: Suklaaongelma

Moi pitkästä aikaa! :)

Aika hyvin maltoin pysytellä poissa tammikuuhun asti, kun fuskaan vaan yhden päivän verran.

Ehkä mietitte, miten mun vuoden kaks viimeistä kuukautta menivät, siis toisin sanoen mitä painan nyt. Mun painohan voi olla mitä vaan, keväällä 2011 lihoin 10 kg samaisessa kahden kuukauden ajassa ja myöhemmin samana vuonna laihduin 10 kg kymmenessä viikossa. Tällä kertaa.. no, jätän vielä kertomatta, palataan painoasiaan pian!

Jätän vielä muutkin kuulumiset myöhemmäksi, nyt halusin kirjoittaa muutaman sanan joulun suklaaongelmasta. Nää on näitä, joita muut eivät varmaan ongelmana näekään.. :D

Eli siis suklaatahan yleensä tunkee joulun aikaan ovista ja ikkunoista. Tavallaan se ei mua haittaa: mitä enemmän herkkuja nenän edessä, sitä vähemmän niitä tekee mieli. Töissä en ottanut kahvipöydästä yhtään joulun alla. Ei myöskään tule itse vahingossakaan ostettua vaikka karkkia, koska tietää, että kotona on suklaata. Kotona taas ei tee yhtään mieli niitä konvehteja.

Eli mikä ongelma tässä sitten on? No se, että pakko ne suklaat on kuitenkin syödä!

Jos joku antaa mulle suklaata lahjaksi, mulla ei vaan ole sydäntä heittää rasiaa pois. En vaan voi. Vaikka eihän se rasian antaja voi tietää, söinkö suklaat itse, annoinko eteenpäin vai heitinkö roskiin.

Tänä jouluna söin joulunalusajan normaalisti, kuin myös jouluaaton ja päivän. Tapaninpäivän aamuna sitten totesin, että noista suklaista on päästävä eroon, viikko aikaa urakoida ennen vuodenvaihdetta. Tammikuussa en halua enää joulusuklaita syödä, joten sainpas kaikki kolme rasiaa tuhottua alta pois! Taktiikkana oli toki tarjota niitä muillekin mahdollisimman paljon. Huvittavaahan tässä on se, että vaikka ahmiessa noi määrät olisivat ihan ok, niin nyt kun niitä oli luvan kanssa koti täynnä, niin eipä maistunutkaan samalla tavalla. Huoh. :D


Mutta palataan tosiaan pian painon ja muiden juttujen kanssa! Taidan huomenna lukea oman blogini alusta loppuun päästäkseni oikeaan moodiin. ;)

Hyvää uutta vuotta!

12 kommenttia:

 1. Jee! Kiva päästä taas lukemaan sun höpinöitä! Toi oman blogin alusta lukeminen vois olla kyllä ihan hyvä juttu! :D Musta tuntuu, että joka toisessa postauksessa iloitsen motivaatiosta ja hyvästä treenistä kun taas joka toisessa tekstissä surkuttelen kun ei oo motivaatiota enkä oo jaksanu treenata yms! ;D Haha! Mukavaa uutta vuotta! Täällä kans yritetään tuhota kaikki kaappien kätköt tänä iltana, ettei ens vuodelle jää mitään hampaan koloon ja voi aloittaa "puhtaalta pöydältä" ja herkuttomilta kaapeilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva palata kirjoittelemaankin taas! :) Haha, mut niinhän se menee. ;) Ehkä blogin läpilukeminen auttaa palauttamaan sen parhaimman draivin, kantsii kokeilla. Suosittelen ennenku oon itekkään kokeillut... :D Tsempit kaappien tyhjennysoperaatioon! :D

   Poista
 2. Aloitan kuten ensimmäinenkin kommentoija - jee! :) Kiva, että palasit. Mä olen onnistunut omassa projektissani ja lueskelen blogeja, jotta tämä asia pysyisi mielessä ja ei alkaisi taas nousukausi. :D

  Hyvää uutta vuotta ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ihana kun te kaikki viisi ekaa kommentoijaa aloititte samalla tavalla - jee! :D Upeeta, että oot päässyt omaan tavoitteeseesi, hatunnoston paikka! Oo ylpeä itsestäsi. :) Kiitos!

   Poista
 3. Jee ! Kiva että tulit takasin :)

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tulla kun ootte toivottamassa tervetulleeksi! :)

   Poista
 4. Jee! :) Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 5. Jee, olipas iloinen yllätys löytää nyt jo uusi postaus! Messissä ollaan ja samaa laihdutusmoodia haetaan :)

  Juumi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot mukana vielä tauonkin jälkeen! :) Eiköhän se draivi sieltä saada kaivettua näin kesää kohti. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)