keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Normaalipainon ylärajalla

Kuten viime postauksessa kerroinkin, normaalipainon ylärajalla taas keikutaan. Kyllähän se harmittaa, kun pääsin jo 57 kiloon vajaa vuosi sitten, ja nyt on tullut viitisen kiloa lisää. Tilanne voisi kyllä olla huonompikin, ja viime kuukausien ruokavalion huomioonottaen olisin ansainnut enemmänkin kiloja takaisin..

Eli pari kertaa olen vaa'alla nyt viime päivinä käynyt, 61,7 kiloa näytti tänään.

Roskaruoka- ja sokerikoukku on ollut jo pitkään jotain järkyttävää, mutta nyt tuntuu että pääsen "katkolle": LOMA (vähemmän stressiä, enemmän aikaa), lämpimät kauniit ilmat (ei tee mieli mitään moskaa), reissu saaristoon, jossa mahdollisuutta yksin mässäilyyn ei ole sekä Pokemon Go, johon minäkin hurahdin. Lenkkeilyn määrä on viime päivinä moninkertaistunut, koirakin näyttää välillä pohtivan jo, jaksaako joka lenkille lähteäkään mukaan enää. ;)

Mielessä on pyörinyt salikortin lataaminen pitkästä aikaa ensi kuussa. Jos saisin poikaystävänkin innostumaan ajatuksesta, niin sinne voisi olla hieman helpompi lähteäkin kun ei tarvitse aina mennä yksin.

Tiukat dieetit ja matalat kalorit on jo aika nähty eivätkä sellaiset jutut tunnu nyt fiksulta ajatukselta muutenkaan. Eikä täällä normaalipainossa sinänsä kiire ole mihinkään, vaikka kroppa ei todellakaan ole rantakunnossa.. No, tämän kesän osalta se juna meni jo, apua tätä selluliitin määrää.

Voisin yrittää ottaa tavaksi kirjoittaa blogiin vähintään kerran kuussa, aina kuun alussa ja punnita itseni silloin. Jos saisin edes kilon kuussa pois, se tekisi jo -10 kg ensi kesään mennessä! Eikä mulla sen enempää pudotettavaa varmaan olisikaan. Pääpaino säännöllisessä liikunnassa ja järkevässä/normaalissa syömisessä.

Olisikohan tässä tarpeeksi löysä tavoite?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa että kirjotat taas!!! Odotan innolla tulevia postauksia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)