perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevään eka välitavoite saavutettu

Tänään vaakaan tuli luku

62,9 kg.

Painoennätys. Ensimmäinen välitavoite täytetty. Tasan yksi kilo normaalipainoon.


15 kommenttia:

 1. Onnea! Näytät aivan huikean hyvältä ja kohta oot menny jo mun ohi! :) Mulla vaan paino junnaa (tai pikemminkin nousee!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) En kai sentään, vastahan olit mua monta kiloa edellä. ;) jos mun tsemppi loppuu niin äkkiä se paino pyörii taas siellä 64 tienoilla.. Mut ei se lopu, nyt mennään sinne 58,x asti!

   Poista
 2. Ihan mahtavaa, onneaonneaonnea! Sä tuut niiiin onnistumaan tässä, oon ihan varma :) Kiitos rehellisestä ja inspiroivasta blogista, aurinkoista kevään jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanan rohkaisevia sanoja! Kiitos itsellesi piristävästä kommentista, ja hyvää kevättä sullekin! :)

   Poista
 3. Hei!
  Olen jo keski-ikäinen akka ja urakkani alussa. Painoni ja pituuteni suunnilleen samat kuin sinulla aloittaessasi. Alankin lukea päivityksiäsi tuolta urakkasi alusta alkaen ja Onnea hienoista tuloksista!
  Minulle kyllä riittää loppupainoksi 62 kg.
  Alli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos kommentista! Toivotan kärsivällisyyttä ja jaksamista omalle taipaleellesi, pystyt siihen kyllä, ennemmin tai myöhemmin. :) Vierailin blogissasi ja huomasin, että meillä on paljon yhteistä. Itsekin elin pitkään sokerilla, mutta pikkuhiljaa olen saanut parannettua ruokailutottumuksiani.

   Poista
 4. Ihan loistavia tuloksia! :) Käyn aina kurkkimassa tätä sun blogia, ihana ja inspiroiva!

  VastaaPoista
 5. Ompa ihana blogi, taidan jäädä lukemaan :)

  ps. tuuhan vastavierailulle ♥

  http://jouua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Löysin just blogis ja jään kyllä lukemaan! :) Tässä sen näkee miten erilaiselta voi näyttää kaksi lähes samanpituista ja -painoista ihmistä; itse 158,5cm ja n. 61kg ja sä näytät vatsan seudulta paljon kiinteämmältä kun mä! Mut loppukirillä ollaan täälläkin ja ainakin se 58 on PAKKO saavuttaa kesäks, hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että eksyit tänne, tervetuloa! :) Nyt mulla kyllä heräs kiinnostus tota sun projektias kohtaan, sulla ei ilmeisesti ole kuitenkaan blogia? Mut kyllä, vielä on pari pitkää kuukautta aikaa saada se 58 tauluun, tsemppiä meille!

   Poista
  2. Juu ei ole blogia, joskus miettinyt sellaisen perustamista mut olisin varmaan maailman surkein päivittäjä 3-vuorotyön takia. :P Mut hengessä mukana täällä ollaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)