torstai 5. syyskuuta 2013

Muutoskuvia tavoitevaatteissa

Olen niin odottanut tätä postausta! Innoissani tänään sovittelin vaatteita ylle, ja kyllä tässä on yhtä jos toistakin kropassa tapahtunut. Jännä juttu on se, että näytän tyyliin paksummalta uusissa kuvissa kuin ensimmäisissä, mutta vaatteiden mahtuminen puhukoon puolestaan - kyllä on senttejä karissut! :D

Puman windstopper-takki miesten puolelta, koko S. Alussa vetoketju ei mennyt lähimainkaan kiinni. Nyt menee. :) Takki kuitenkin kiristää yhä eikä istu päälle.

72 kg - 67 kg


Zaran mekko koossa M. Mekko ei mennyt kokonaan alas lantiolta. Joustavaa alushametta sain hieman väkisin ujutettua lantion päälle, mutta sekään ei mennyt kokonaan alas. Nyt mekko menee alas asti, ihan hiukan kiristää vielä reisistä. :) Näytän näissä molemmissa kuvissa pelkältä möhkäleeltä, mutta ihan eri tavalla mahtui mekko nyt ylle. Mulle on herännyt kysymys, että onkohan tämä mekko M-kokoa, kun on vieläkin mulle liian pieni? Tai sitten tämä mekko on tarkoitettu kapeille M-koon henkilöille. :D

72 kg - 67 kg


Korallinen vapaa-ajan huppari koossa S. Aluksi vetoketju ei mennyt venyttämättä kiinni, ja kiinni ollessaan huppari oli aika kauhea makkarankuori. Nyt on laihtumisen myötä tapahtunut sellainen juttu, että tuo huppari on nykyään pidemmän mallinen, tulee selvästi alemmas. Ahtaista kuvista tätä on vaikea nähdä, mutta jälkimmäisissä mun kädet on melkein suorat, jotta yllän vetoketjuun asti. Ei mene venyttämättä kiinni vieläkään, kun laskeutuu eri kohtaan. Venytettynä se on vähän vähemmän makkarankuori. :)

72 kg - 67 kg


Sitten Vilan punainen mekko koossa XS. Alussa vetoketju ei mennyt kiinni. Joustavaa alushametta sain taas hieman hinattua lantion päällekin, mutta päälikangas ei antanut periksi. Ei mennyt tuosta alemmaksi (käsieni kohtaa siis). Nyt menee kokonaan alas ja vetoketjukin menee kiinni! :) Ihan hirveältä se silti näyttää vielä, paljon on vielä matkaa... Kivat noi alushousut, en vaan jaksanut kuvan takia vaihtaa. Parempikin, että sen kropan mallin näkee paremmin vielä tässä vaiheessa.

72 kg - 67 kg


Seuraavana mun lempparein takkini, koko XS. Vetoketju ei todellakaan mennyt kiinni. Muutenkin takki näytti ihan vieraan malliselta, koska se oli niin pieni minulle! Yllätys oli suuri, kun vain neljän kilon jälkeen takki menikin jo kiinni ihan kokonaan. Ihan kummalliselta se tosin edelleen näyttää, koska se on yhä liian pieni.

71 kg - 67 kg


Viimeisenä esittelin tavoitefarkut. Ikivanhat Mangon farkut koossa 36. Nämä ovat niin vanhat, että ovat malliltaan jo ihan out, eivätkä tule koskaan pääsemään käyttöön. Mutta haluan silti ihan periaatteesta mahtua niihin, kuten mahduin joskus kauan sitten! Kuvien välillä vain 3 kg.

70 kg - 67 kg

Vielä on onneksi matkaa näiden kaikkien vaatteiden osalta. Seuraava katsaus taas viiden kilon päästä. Jännää, kyllä jaksaa taas 5 kiloa eteenpäin!

20 kommenttia:

 1. Wau mikä muutos vain viiden kilon painonpudotuksella. Näyttää et olisi lähtenyt enemmänkin. Hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itestä näyttää, ettei suunnilleen mitään ois lähtenyt, mutta kummasti vaan mahtuu vaatteet jo paremmin päälle. Okei no tosta sivulta otetussa punaisen mekon kuvassa on ihan selvä ero. Olisi näköjään pitänyt ottaa enemmänkin kuvia sivusta. :D

   Poista
 2. Kuvat ja tavoitevaatteet on kyllä niin hyviä kun siitä sen muutoksen huomaa parhaiten. Peilistä itse ei ikinä huomaa edes 10 kilon kohdalla eroa, mutta valokuvista ja vaatteista sen huomaa. :)

  Hienosti oot kaventunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, peilissä sitä aina näyttää ihmeen samalta jostain syystä. :D

   Kiitti! :)

   Poista
 3. Hieno homma Karo, siinä se nainen alkaa kutistua silmissä! :) Aika pieniä ovat kyllä vaatekoot, itse en varmaan ikinä mahtuisi XS- kokoon. S meni joskus kaikista hoikimmillani :) Sivusta kannattaa tosiaan ottaa kuvia, niistä näkee hyvin kaiken maailman masujen, peffojen ja reisien kutistumisen edestä päin otettuja kuvia paremmin :) Etenkin mekoissa näkyy tosiaan tulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan hyvään tahtiin ne kilot tuntuu karisevan tällä hetkellä. :) Mä oon katsos niin lyhyt, että ylipainoisenakin käytän S-M-kokoa, vaatteesta riippuen. :D

   Nyt vähän harmittaa kieltämättä, ettei sivulta päin ole tullut otettua enempää kuvia, kun näköjään siitä suunnasta näkyy suurin ero. :/ Höh!

   Poista
 4. hieno muutos! ja tuo lempparitakki on aivan ihana :-) mulla on samantapainen punaisena, ja vaikka se onkin aika tiukka rinnuksista niin pidin sitä silti koska se on niin ihana! saa nähdä meneekö tänä talvena kiinni, vai onko tullut turvottua. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään kanssa kovasti, nyt vaan oottelen että laihtuisin alkajaisiksi yli 5 kiloa jotta takki istuisi edes vähän paremmin. Toivottavasti marraskuussa mahtuu jo kunnolla! Toivotaan myös, että säkin pääset käyttämään omaasi, eikä takki ole mystisesti kutistunut kaapissa. ;)

   Poista
 5. Siinä sen huomaa, että pienilläkin muutoksilla voi saada paljon aikaan. Tsemppiä kovasti myös jatkoon! :)

  VastaaPoista
 6. Tukkakin kivasti sulla venähtänyt :D Huh melkonen ero kyllä ihan vaan tuon -5kg johdostakin. Jospa tämä nyt muakin motivoisi että vaikkei se lukuna miltää suurelta kuullostakaan joku miinus 5kg mut sentteinä se on paljon! Itellä vähän kärsinyt takapakkia oma projekti nimittäin :/ Noh tsemppiä sinulle, oot hyvänä esimerkkinä meille jotka lipsuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, pakko olla pään asennon syytä, eikai kenenkään hiukset noin nopeeta kasva?! :D Älä muuta sano, kyllä se vaan jokainen kilo alaspäin on aina lähempänä tavoitetta, mustakaan -5 kg ei kuulosta paljon miltään mut ei se näköjään olekaan yhtä tyhjän kanssa! :)

   Kiitos! Ja älä liikaa sure lipsumisia (mäkin välillä syön herkkuja jos tarjotaan ;). Jos kevenet vaikka kilonkin kuussa, niin oot ensi kesään mennessä jo melkeen kymmenen kiloa kevyempi. Ei sen laihtumisen ole pakko tapahtua nopeasti (tosin itse olen tässä asiassa superkärsimätön..). Ja kuten tässä nähdään, niin muutamakin kilo vaikuttaa olemukseen jo paljon! Tsemppiä! :)

   Poista
 7. Mahtava, inspiroiva postaus, suuret onnittelut tähän astisesta onnistumisesta, ja jatkoon kans! :)))

  VastaaPoista
 8. Wautsi wau! :) kyllä se viisikiloakin on vaan paljon senteissä vaikka sitä ei heti uskoisi :D tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Mä en todellakaan uskonut, että noi vetoketjulliset vaatteet menisivät kiinni jo viiden kilon pudotuksen jälkeen, mutta menivätpä kuitenkin. :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 9. Kyllä muuten huomaa, että jo viisi kiloakin tekee aika suuren muutoksen! Hieno homma, tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Sitä jotenkin ajatteli, että ainakin 10 kiloa pitäisi lähteä ennen kuin laihtuminen näkyy tai tuntuu missään. Mut vähempikin näköjään vaikuttaa jo paljon! Kiitos kovasti! :)

   Poista
 10. Wau, hyvät muutokset, pitäis iteki kuvata enemmän tavotevaatteita! Ja uusi lukija täällä heei! :D
  http://nekkkis.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Motivoivaa puuhaa niiden sovittelu. Tervetuloa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)