lauantai 11. tammikuuta 2014

Muutoskuva

Ihmiset... Ei sen aina tarvitse olla se -25 kg ennen kuin olemuksessa huomaa kunnon eron. Muutamakin liikakilo vähemmän voi tehdä jo suuren muutoksen.


Näiden kuvien välillä on vain noin 7 tai 8 kiloa.

20 kommenttia:

 1. No voi! Hienosti menee, jatka samalla tavalla. :)

  Ihana paita. :)

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla paita jääny vähän isoks! Tai sit SÄ oot kutistunut pesussa, kun yleensä ne vaatteet kutistuu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, voin toki yrittää ottaa vähän kuumempia suihkuja jatkossa, josko kutistuisin vielä lisää. ;)

   Poista
 3. vautsi vau :) upea muutos!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näköjään mäkin oon jotain saanut aikaiseksi, vaikka vauhti ei päätä oikein huimaakaan. :)

   Poista
 4. Tää oli kyllä tosi motivoiva kuva! Oon ite nyt aikalailla samassa tilanteessa kuin mikä sun lähtötilanne oli niin pysyn kyllä jatkossakin karkkipussista kaukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, sit tää kuva teki tehtävänsä! :) Laittelen mielelläni näitä pienempiä muutoskuvia matkan varreltakin. Helposti sitä aattelee, että "vielä vaikka 15 kiloa normaalipainoon eli vaikka kuinka paljon, en laihdu ikinä". Ja keskitytään muutenkin liikaa siihen lopulliseen tavoitteeseen... pitää matkastakin nauttia ja iloita sen aikana lähteneistä kiloista! :)

   Paljon tsemppiä jatkoon! :)

   Poista
 5. Todella huomaa eron vuoden takaisesta! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Oon seurannu sun kehittymistä alusta asti anonyyminä ja en voi kuin onnitella hyvästä työstä! :) Sun ansiosta tein itsekin blogin, jonka tarkoitus olisi seurata laihtumista, mutta saapa nähdä miten käy... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kun tulit ilmoittautumaan! :)

   Ja hienoa, kyllä tää blogin pitäminen vaan auttaa jäsentämään ajatuksia ja kehittymään, vertaistuesta puhumattakaan, suosittelen :) Pitääkin paremmalla ajalla tulla tutustumaan sunkin blogiisi, toivotan onnea, päättäväisyyttä ja menestystä painonpudotukseen! :D

   Poista
 7. Siis aivan huikee ero! Mahtavaa :) Jaksaa tässä ittekki yrittää taas viä paremmin kun näkee että kyllä ne muutkin pystyy niin pakkohan munki on ;) Ja voi vaan miettiä et miltähän sitte näyttääkään kun on oikeesti se -20kg lähteny pois :p Ja hei tohon sun uusimpaan kirjotukseen (oon laiska, en jaksa kommentoida sinne erikseen^^) liittyen: älä ressaa liikaa sitä jos paino ei kauheella rytinällä tunnu laskevan, sitkeesti vaan liikuntaa ja kunnon terveellistä ruokaa niin kyllä se tippuu omaan tahtiinsa :) Siinä on aina usko koetuksella kun paino tuntuu junnaavan josakin tietyissä lukemissa, mutta pitää muistaa seki että sit kun sitä painoo on jo jonku verran tippunu, ei se paino putookkaa enää yhtä nopeeta kun ennen ja kun lihasta alkaa olemaan enemmän ku läskiä niin se lihas painaa. Mutta lihas myöskin kuluttaa, mitä läski ei tee ;) Kyllä se siitä! :) ps. itellä iskee ens kuus VARMANA läskikriisit ku meen salille ekaa kertaa öö..lukioaikojen! Mut näytti miltä hyvänsä muihin ruipeloihin verrattuna siel salil, nii pitää muistaa että se jo kun sinne menee on yks askel taas kohti sitä hoikempaa minää ja kertoohan se salille meno kuitenki siitä että välittää ittestään ja kunnostaan :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kilometrikommentista! :D

   Toi kyllä käy tiuhaan mielessä, että jos nyt on jo näin paljon eroa, niin entäs sitten kun lopullinen tavoite on saavutettu. :)

   Totta puhut, pitäis vaan malttaa olla kärsivällinen! Miten se onkin mulle niin vaikea asia. ;) Ja enhän mä edes tiedä vielä, että putoaako paino vai ei, ja silti stressaan siitä. Sitten sunnuntaina vaa'alle hypätessä se vasta selviää, että mitä kahdessa viikossa on tapahtunut vai onko tapahtunut mitään.

   Tsemppiä sinnekin salin aiheuttamiin läskikriiseihin. :D Sehän se on se ensimmäinen askel, jostain pitää aloittaa.. Ja kerta kerralta sitä sitten näyttää paremmalta salillakin, kun jaksaa vaan jatkaa!:)

   Poista
 8. Löysin tän sun blogin ja taidan alkaa seuraamaan sua. Oot todella hienosti saanut painon tippumaan. Itsellä olisi 18kg tiputettavaa ja jostain pitäis saada kannustusta. Ja luulen että sitä saa tästä sinun blogista :) tsemppiä, kyl sä pystyt siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista saa mielestäni hyvin motivaatiota, joten tulit oikeaan paikkaan! :) Kiitos paljon ja tsemppiä ja kärsivällisyyttä myös itsellesi!

   Poista
 9. 7-8kg:nkin pudotus on hieno saavutus ja muutos ihan huikee, kuten kuvastasi näkee :) itteä nyppii kans,kun koitan puottaa painoo ja kun sanon ,että oon nyt pudottanut sen 5kg, niin ihmiset on sillee "jaa" :DDD ihankun senkin eteen en ois jo tehnyt duunii ihan simona :D mut hei tsemppii sulle ja oisin otettu jos tuut vastavierailulle KOSKA mun blogger ei toimi tällä koneella, eli en pääse liittymään lukijaks ja pelkään etten löydä tänne enään ! oot huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aika paljon painoa, mietipä paljonko painaa vaikka se 7-8 maitopurkkia! ;) Niin vaan noi pienenkin kuuloiset pudotukset on työn takana. :) Ei tosiaan pitäis vähätellä viittä kiloakaan - siispä hyvä sinä! Mut kiitos kiitos, kävinkin jo vierailemassa sun blogissa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)