lauantai 18. tammikuuta 2014

Läskikuvia

Vuonna 2012. :(
Paha mieli tuli näitä katsellessa, mutta toisaalta ihanaa olla aikas kaukana näistä. Kymmenisen kilon päässä.

Alla tämänpäiväinen kuva. Olemus on jo aika eri vaikka ylimääräistä löytyykin. Huh.


Näissä tunnelmissa jäädään odottelemaan huomista punnituspäivää...

14 kommenttia:

 1. Vautsivau mikä muutos! :)

  - http://closerthanthink.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllähän siinä omakin silmä jo jotain muutosta huomaa. :D Kiitti!

   Poista
 3. Pakko sanoa, että sulla on ollut kyllä aivan upea kroppa vähän pyöreämpänäkin! Upeat kurvit, kun itsellä taas maha roikkui ja röllötti niinkun tossa mun postauksessa näkyykin. http://pudotus.blogspot.fi/2013/11/mita-tapahtuikaan-vaatteiden-alla.html
  Sulla on ollut kaunis vartalo jo silloin, nyt se on vielä entistä kauniimpi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan kehuista, täällähän ihan punastuu. :D Ollaan kyllä ihan erilaisia vaikka yhtä pitkiä ollaankin, molemmilla hyvät ja huonot puolensa! :)

   Poista
 4. Oot kyllä muuttunu tosi paljon!

  Tuli muuten mieleen, että juotko nykyään alkoholia/kuinka paljon? Mulla on tällä hetkellä tipaton tammikuu, mutta tiedän, että tän jälkeen tulee varmaan juotua taas lähes joka viikonloppu, eikä se tee hyvää laihdutukselle :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei voi kieltää etteikö muutosta olisi tapahtunut! :)

   En käytä kovin paljoa alkoholia. Joskus viikonloppuna saatan ottaa lonkeron tai yhden-kaksi lasia valkkaria, mutta ns. humalahakuisesti en juo kuin hyvin harvoin. Toi on kyllä totta, että alkoholi ei tee kovin hyvää laihdutukselle. :/ Jos et kokonaan halua luopua alkoholijuomista, niin kokeile edes ihan pikkuhiljaa vähentää ja kohtuullistaa käyttöä. Tekee terveydellekin hyvää! :)

   Poista
 5. Oon samaa mieltä Sannan kanssa. :) Mullakin oli kilot jakautuneet ihan eri lailla - kuten tiedämme, suuri klöntti oli keskivartalossa. Oot onnekas, kun oot ollut pyöreämpänäkin noin sopusuhtainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia. :) Toi on kyllä jännä juttu, miten erilaisia samanpituisetkin kropat voivat olla.. Mikä siihenkin vaikuttaa, että mihin kenenkin läskit oikein sijoittuu. :D Tai no geenit tietenkin, mutta silti.

   Poista
 6. Rohkeata ja olen ihan samaa mieltä Sannan kanssa :) Sinulla on nätti vartalo ja upea muutos takana :)

  VastaaPoista
 7. Mieki komppaan Sannaa ja Jenniä, on kyllä hyvin rasvat jakaantuneet kun ei näy massuröllöä +10 kilossa :) Mihin sä ne kilot oot oikee piilottanu kropassa?! :) Kuullostaa tutulta tuo että tulee hieman surullinenkin olo kun kattelee miten on itteään ja kroppaansa kohdellut. On se jännä miten kauan aikaa menee siihen että havahtuu ja tajuaa että nyt on muutoksen paikka. Nuo ennen ja jälkeen kuvat on kyllä tosi hyvä motivaatio ylläpitää saavutettuja tuloksia, onnea taas kertaalleen miinuskiloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, en kyllä tiedä, ehkä ne on sitten ahterissa! :D Kyllä ne jossain ovat olleet hyljeolosta päätellen! Joo, itsekään en oikein tajunnut kokoani ennen kuin aloin nähdä kuvia itsestäni. :( Huh.

   Mutta kiitoksia! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)