tiistai 29. lokakuuta 2013

Jatkuu tammikuussa!

Noniin, päätös paussista tehty. Turhaan pidän blogin päivitystä riippana mielessäni nyt kun en pysty panostamaan tähän 100 %.

Loppuvuosi tulee menemään huimaa vauhtia, varmasti meillä kaikilla. :)

Tosiaan tällä viikolla alkaa jo marraskuu. Mulle marraskuu tarkoittaa seminaareja, töitä, työprojektia toiseen paikkaan, muuttamista ja asettumista uuteen kotiin, muutamia pikkujouluja, kaksia tupareita ja ulkomaanmatkaa.

Joulukuussa pikkujoulumeininki luultavasti jatkuu ja opiskelun suhteen tahti kiristyy, kun vuosi lähenee loppuaan. Pian odottellaankin jo joulua. Sen ruokajuhlan jälkeen on vuorossa välipäivät, joiden aikana teen toisen ulkomaanreissun. Vuoden loppuhuipennuksena vietetään uudenvuodenjuhla, jonka jälkeen palaan tänne blogiin. Toivon, että saan hommia hoidettua ja kiireitä karsittua siiheksi, jotta saan jatkettua sekä laihduttamista että bloggaamista taas uudella tarmolla, samoin kuin loppukesästä. :)

Odotan sitä jo kovasti, motivaatiota on! Ja into tulee vaan kasvamaan salinvaihdon myötä, unohtamatta sitä tammikuun perinteistä maanlaajuista laihdutusbuumia, haha.

Tarkennan nyt vielä mun tavoitteita tämän tauon ajaksi. Kyseessä ei ole mikään mässäilyloma. Yritän tehdä parhaani ja syödä nätisti ja harrastaa muutakin kuin koiran ulkoiluttamista, vaikka toki siitäkin tulee kivasti liikuntaa. Mä vaan jätän tämän kirjoittamisen nyt muutamaksi viikoksi pois, jotta pystyn täysillä keskittymään muuhun.

Pahoin pelkään myös, etten saa painoa pahemmin alas, vaikka söisinkin mahdollisimman hyvin suurimman osan ajasta. Pikkujoulut, joulu, reissut ja muut jutut vaan tulee luultavasti sabotoimaan kaiken. En kuitenkaan mitään övereitä aio vetää edes jouluna, ei oo koskaan ollut mun juttu eikä tule tapahtumaan tänäkään vuonna.

Tärkein tavoite on se, että paino ei nouse vaan pysyy reilusti alle 70 kilon! Siitä on sitten kiva jatkaa. :) Ja eihän sitä vielä tiedä, vaikka paino kaikesta huolimatta putoaisi. En tiedä, jännä nähdä sitten tammikuussa että mikä on tilanne... Silloin mulla varmasti riittää paljon kuulumisia ja uusia juttuja jaettavaksi.

Tässä kohtaa iso kiitos kaikille blogia tähän asti seuranneille ja kommentoineille! Olen todella otettu, että joku on jaksanut lukea mun juttujani. Oikeasti. Oon myös saanut teiltä ihan häkellyttävän määrän tukea ja tsemppausta. Kiitos!!

Jos joku jää tauon aikana kelkasta, niin toivotan hyvää jatkoa! :) Muuten jatketaan sitten samaan malliin 9 viikon kuluttua! :D

Enköhän mä tauonkin aikana teidän muiden blogeja kuitenkin lue, enkä tätäkään blogia mihinkään piilota.

Tsemppiä kaikille omiin projekteihinne, nähdään!! :)

Ps. Vaikka varsinaisesti seuraankin blogeja Blogilistan kautta, päätin silti liittyä myös seuraamieni blogien lukijoiksi, jotta saan mun lukemiset julkiseksi listaksi profiiliin. Huudelkaa ihmeessä, jos unohdan jonkun tai jos teillä on blogi, josta en tiedä - seuraan muita samanaiheisia blogeja mielelläni. :)

14 kommenttia:

 1. Sullapa on actionpitoinen loppuvuosi tiedossa! Toivon sulle tsemppiä ja kaikkea hyvää, tammikuussa palaillaan! :) (Hullua, että tätä vuotta on enää niin vähän jäljellä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän liikaakin, tulee kyllä menemään niin hujauksessa. :) Niin se vuosi vaan on lähestymässä loppuaan.. Kiitos samoin! Sun blogia varmasti tulee seurailtua tässä välilläkin, pakkohan se on nähdä kuinka sulle käy ton sun kurssin kanssa, näyttää niin lupaavalta! :D

   Poista
 2. Hyvää loppuvuotta siis! Paljon voimia kaikkiin noihin juttuihin ja koitoksiin. Nähdään taas ttammikuussa!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin! Silloin jatketaan. :) Sun projektia toki seurailen joulun allakin :)

   Poista
 3. Voi, ikävä tulee, mutta on se välillä panostettava painonpudotuksen, liikunnan ja ruuan lisäksi siihen elämäänkin! :) Jännä nähdä miten on naikkosen käynyt tammikuussa :) Toivottavasti sitten voit jatkaa jo rennommin mielin projektiakin :) Hurjasti tsemppiä ja tammikuussa palaillaankin sitten tiivistelemään ja kiinteyttelemään sitä kuuluisaa bikinikuntoa kesäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vähän ovat hommat nyt päässeet kasaantumaan mulla. Mut äkkiä se yhdeksän viikkoa menee, pian oon taas täällä jatkamassa. :D Jännä tosiaan nähdä, kuinka mun käy. Kunpa en päätyisi lähtöruutuun vaan pääsisin yllättämään teidät ja itseni vaikkapa uusilla painoenkoilla. Tammikuussa palaillaan, käyn toki sun blogissa lueskelemassa ennen sitäkin!:)

   Poista
 4. No voihan nyt, tää on ollu tosi inspiroiva blogi lukea varsinkin nyt kun itelläkin on taas sujunut paremmin oma projekti! :)

  Mutta tsemppiä sinne sinulle, toivottavasti on paljon tuloksia silti tullut hiljaiselosta huolimatta, on jännä nähdä mitä sulle kuuluu sitten tammikuussa ja mielenkiinnolla ootan että missä pisteessä itte oon siinä kohtaa kun vuosi vaihtuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Mut tosiaan parempi etten muutamaan viikkoon kirjoittele nyt ollenkaan, kun ei ne kirjoitukset kuitenkaan niin hääppöisiä olis jos väkisin kirjoittelisin.. :D

   Kiitos samoin, tammikuussa sitten palaillaan taas ja toivotaan, että ollaan molemmat edistytty! :)

   Poista
 5. Tsemppiä! :) Blogi pysyy edelleen lukulistalla eli tammikuuta odotellessa. :)

  VastaaPoista
 6. Tammikuu tulee nopeammin kuin uskoisikaan! ;) Toivottavasti käyt silti silloin tällöin meidän muiden höpinöitä lukemassa, vaikket itse kirjoittelekaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Viikot tuntuu vierivän niin hurjaa vauhtia, ettei tosikaan. :) Oon itseasiassa roikkunut teidän muiden blogeissa mukana ihan hyvin, aina jossain välissä on aikaa blogeille! :)

   Poista
 7. Hello! Tammikuussa saatkin sitten vastailla haasteeseen:) :
  http://mannamasu.blogspot.fi/2013/11/love-yourself-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt mulla on ainakin jotain postattavaa silloin, haha. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)