perjantai 18. heinäkuuta 2014

Lievästi ylipainoisen kesäasu

Kuten tiedämme, olen kevään ja kesän alkupuoliskon aikana kerännyt muutaman kilon takaisin. Olo ei todellakaan ole ollut kovin hyvä tai viehättävä omassa kropassa. Painoindeksi pyörii lievässä ylipainossa.

Ei tule kuuloonkaan, että pukisin mitään tiukkaa ylle, sen verran plösähtäneeltä näyttäisin. En halua käyttää mekkojakaan, mihin on muuten kaksi syytä: 1) valkoiset paksut selluliittireidet, ainakin omasta mielestäni, sekä 2) reidet hankaa ilman housuja. :D Varmasti tuttuja juttuja pyöreämmille, osaa häiritsee, osaa ehkä ei. No minua tietty häiritsee.

Haluan ennen kaikkea, että olo on mukava! Siis sillä lailla, ettei tarvitse miettiä, miltä näyttää kun istuu, pullottaako jostain jotain. Ei tarvitse nykiä helmaa alas, nostaa farkunvyötäröä tai siirrellä rintsikoita. Eikä edes vetää vatsaa sisään. Voi vaan olla ja tuntea olonsa mukavaksi nahoissaan.

Ja tässä allaolevassa vaatetuksessa se onnistuu mulla. Kuvat eivät ehkä ole kovin informatiivisia, mutta siis päällä musta löysä, mutta myötäilevä toppi koristekauluksella sekä löysät mustat housut, kai ne voi haaremihousuiksikin laskea, vaikkea haarus roikukaan polvissa. :D Molemmat vaatekappaleet ohutta ja ilmavaa materiaalia (ei trikoota vaan miellyttävää kangasta). Jalassa kiilakorkosandaalit ryhtiä tuomaan.

Tuosta tulee mieleen jumpsuit, vaikka ovatkin kaksi eri vaatekappaletta.


Ei ehkä kovin pirtsakka kesäasu värinsä puolesta, mutta ei mua häiritse. Muutama koru, aurinkolasit silmille/otsalle ja iloinen hymy, niin oikein hyvä mulle.

Alla vielä muistutukseksi kuva asusta, joka oli ihan epäonnistunut. (Toppi ei ollut omani vaan lainassa äidiltä, siksi niin pieni eikä muutenkaan tyyliäni. :) Voi, miten epämiellyttävä olo siinä oli olla ja kuinka huonolta se myös näytti...

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, peitti kyllä hyvin kropan heikoimmat kohdat! :)

   Poista
 2. Ihana asu, voisin itsekin käyttää ;) saako udella mistähän housut on ostettu?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Ostettu ulkomailta keväällä, liikettä en muista. :(

   Poista
 3. Täältähän löytyikin mielenkiintoinen blogi. Liityin lukijaksi :). Aika samoissa painolukemissa/BMI:ssä on pyöritty. Itse pahimmillaan BMI hieman yli 30, viimeisimmässä punnituksessa BMI 26.5. Normaalipainoa kohti ollaan siis menossa, hitaasti mutta varmasti ;). Itse olen bloggaillut elämäntaparemontistani huhtikuusta asti blogissa Kilojen viemää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! Ja kappas, kylläpä tosiaan ollaankin aika samoissa bmi-luvuissa oltu. Mun painoindeksi nyt viimeisimmissä punnituksessa oli 26.6! Täytyykin tulla vierailulle blogiisi. :)

   Poista
 4. Ihana! :) Ei kyllä tosiaankaan noissa vaatteissa huomaa et sul ois yhtään ylipainoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kieltämättä ovat aika mainiot kilojenpiilotusvaatteet. :)

   Poista
 5. Et näytä yhtään ylipainoiselta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)