torstai 31. heinäkuuta 2014

Minä normaalipainoisena - vanhoja kroppakuvia!

Eikä! Löysin vanhoja kuvia itsestäni neljän vuoden takaa. Otin silloin kuvat, koska halusin laihduttaa. Olin alkanut lihoa ensimmäistä kertaa elämässäni sieltä 52-53 kilosta noin 60 kiloon. Laihtuakseni söin viikon kukkakaalia ja tonnikalaa, sain ehkä nesteet pois siinä, ja sitten koko juttu jäi ja jatkoin lihomista.

Valitettavasti en tiedä tarkkaan, paljonko painan näissä kuvissa, mutta muistelisin, että silloin pyörin jossain 59-61 kilossa? Joka tapauksessa olen jossain siellä normaalipainon ylärajoilla (mulla raja 62 kg).

Vaikutan aika löysältä. Mielestäni olen nytkin jotenkin jäntevämpi, vaikka painankin sen viitisen kiloa enemmän kuin näissä. Tähän varmaan vaikuttaa se, että nämä kuvat otettiin kesken lihomista, kun taas nyt olen laihtumassa. Ja tietty salitreeni ja kaikki muu liikunta on varmasti muokannut kroppaa löysästä huolimatta.

Apua mikä ryhti ollut!

Mielenkiintoista. Pitää ottaa samanlaiset kuvat, kun saan 5 kiloa laihdutettua. Sitten nähdään, miltä kroppa näyttää samassa painossa vuosien jälkeen. :)

 Edit. Vertailuksi vielä minä 72-kiloisena (vas.) ja 66-kiloisena (kaksi kuvaa oikealla).

 

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi kumpa mullakin olis vanhoja kroppakuvia niin kuin sulla, olis kiva vertailla. Ja täytyy kyllä sanoa, että mun mielestä et näytä kyllä yhtään hullummalta noissa kuvissa :) tosin muistan itsekin silloin normaalipainoisena, että olisin halunnut olla hoikempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tuuria, että tuollaiset löytyi, vieläpä noin tunnollisesti joka suunnasta otettuna. :) Kiitos, kyllä omaankin silmään näytän ihan ok:lta noissa, vaikka edelleen olen sitä mieltä, että tavoitteena on olla vielä hoikempi, reilummin normaalipainon puolella. Noin se oli muuten mullakin silloin, että näytin omaan silmään järkyttävältä ihrakasalta, nyt ei näytä enää niin pahalta. Koskaan ei ole hyvä.. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)