sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Painopäivitys ja lihomiskuva

Paino tänään

67,3 kg

There! Siinä se, vihdoin viimein totuus päin naamaa.

Tämän vuoden painoennätys oli 62,9 kg. Sen verran painoin maaliskuun lopussa. Niihin aikoihin pyörin kauan myös noin 63,5 kilossa. Eli kevään ja kesän alkupuolen saldo on noin +4 kg tai 4,5 kg, riippuu mistä painosta mittaa.


Totuuden nimissä olisin kyllä ansainnut paljon suuremman plussasaldon tänä 3,5 kuukautta kestävänä painonnousukautena. Välillä meni sokeria niin paljon, että oksat pois. Lenkkeilyn ja fyysisen työn ansiosta en ole lähtömitoissa! Ilman niitä asia olisi toisin.


Mulla on alkanut mennä nyt paremmin kaiken kanssa. :) Oon syönyt enemmän normaalia ruokaa ja vähemmän sokeria. Kokonaan sokerittomia päiviäkin on ollut. Lisäksi olen tehnyt aiempaa enemmän kotitöitä ja nähnyt kavereita myös töiden jälkeen! Käynyt salilla ja lenkkeillyt. Eli pientä nousua voimavaroissa havaittavissa. :)

Tämä pieni parannus riittää pysäyttämään painonnousun, mutta nyt pitäisi kaivaa jostain ne voimat laihduttamiseen. Se olis taas sellaiset 5,4 kiloa normaalipainoon. :D Luulisi, että kuka tahansa pääsee helposti viidestä kilosta eroon, mutta mutta... Yritän nyt hiljalleen jatkaa tätä parempaa suuntaa, sieltä saattais löytyä se kunnon laihdutusmoodi.

18 kommenttia:

 1. Hiljalleen eteenpäin - askel kerrallaan! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pitkästä aikaa suunta on oikea, joten olen toiveikas. :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Sama homma ollut itsellä kevään aikana. Paino pompannut ylös jonkun viitisen kiloa, mutta nutrauksella saanut tuon kaiken 10 päivässä takaisin. Toki itsellä on muuten paljon enemmän matkaa kuin sulla. Tsemppiä!

  Jenna
  Oncefit2fat2fit.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuntuu olevan liikkeellä! Mut kiva että oot jo saanut ekstrat pois. :) Kiitos paljon ja tsemppiä myös sulle! :)

   Poista
 3. Samassa veneessä ollaan! ;) Mutta hei! Tästä on suunta vaan alaspäin ja ollaan jokseenkin taas saman painoisia ;D Mä oon aina sen pari kiloa edellä, lihotaan tai laihdutaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, mietin just samaa! Miten mennäänkin näin samoissa. Voisitko ehkä laihtua nyt 56-kiloiseksi, niin ehkä mäkin saavuttaisin edes sen 58? :D

   Poista
  2. Hahaha :D Ehkä me jotenkin vedetään toisiamme perässä ;) Nyt lähtee laskusuhdanne tähän hommaan! :) Kyllä me vielä jonakin päivänä!

   Poista
  3. Näköjään! Ei mut kyl on kerätty kiloja tarpeeksi, nyt on karistamisen aika. Taas. :D

   Poista
 4. Voi tsiisus, miten sulla voi olla noin kaunis vartalonmalli? Tappaisin tollasesta kropasta, oli se sitten toi 67 tai 62 kg

  t.sharpeinahka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, no kiitos, ihme kyllä kroppa on jokseenkin kestänyt jojoilun. :D Tosin mun mielestä kännykkäkuvat jokseenkin kaunistaa totuutta.. ps. En millään usko että oot mikään sharpeinahka!

   Poista
  2. Jotenkin toi paisuminen ensin yli 115 kiloiseksi ja siitä alas 73 kiloiseksi tulo jätti ihan _lievästi_ tota ylimääräistä nahkaa... nyyh :D

   Poista
  3. Oho, ai sulla on noin paljon kiloja pudonnut, vau! :) Varmaan paljon parempi olo kevyempänä, mutta ymmärrän kyllä, että ylimääräinen nahka harmittaa. Toivottavasti palautuisi vielä ajan kanssa. :)

   Poista
 5. I feel you! Nimimerkki +4 kg maaliskuun alusta

  Kyllä tästä kuopasta vielä noustaan! Tsemppiä meille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ollaanpa me samoissa! :D Onneks ei oo koskaan liian myöhäistä jatkaa tai aloittaa fiksumpia elämäntapoja. :) Jep, tsempit meille!

   Poista
 6. Mullakin kaamea painonnousu keväästä. Kyllä me nää kilot pois hoidellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuntuu olevan nyt liikkeellä. :) Mutta tosiaan, jos ne on kerran saanut pois niin saa ne toisenkin kerran!

   Poista
 7. Toi motivaation haku on kyllä välillä niin karseeta. Mut muista, ettet ole liian ankara itelles. Kyllä se into sieltä vielä löytyy, on löytynyt ennenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Niin on! Miten voikin olla. Nyt sentään jotain toivon kipinöitä pitkästä aikaa. :) Oon kyllä taipuvainen ankaruuteen ja kaikki tai ei mitään -meininkiin, mut yritän ottaa rauhallisesti niin vois jotain tulostakin tulla.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)