tiistai 22. heinäkuuta 2014

Onnistunut herkkupäivä

Eilen oli sen herkkupäivän vuoro. :) Ei nyt varsinaisesti tehnyt mitään mieli, mutta hiukan herkut silti pyöri mielessä jo toista päivää, joten ajattelin, että parempi ottaa jotain. Ettei mielihalut patoudu turhan suuriksi.

Ja se oli hyvä päätös. Karkkipussi oli vain 90 grammaa (vrt. puoli kiloa irtokarkkeja..). Lisäksi maistoin Cloettan suklaata (50 g) ja söin pari desiä vaniljajäätelöä tuoreiden mansikoiden kanssa. Siinä kaikki herkut ja hyvin riitti! Pikaisella laskutoimituksella selvisi, että kaloreita niistä tuli noin 800. Se määrä upposi päivän kulutukseen ihan hyvin, kun muut syömiset olivat kevyitä. Tosiaan tajusin, että muuten tuli syötyä rahkaa, salaattia ja marjoja, eikä tullut mitään sellaista reaktiota, että koko päivä vaan läskiksi "samaan konkurssiin". Jee!

Tänään ei ole tehnyt edes tiukkaa olla jatkamatta (tai no aloittamatta) herkkuputkea tän joka kolmas päivä -säännön ansiosta. :) Torstaina olis seuraavan kerran herkut sallittu, mutta katsotaan josko herkkuväliä sais taas venytettyä sitä pidemmäksi. Suunnittelin torstaille salia kaverin kanssa, joten tuskin silloin tulee mitään ostettua ainakaan.


Siinä kauppareissun ostokset. Rumasti muoviin käärittyinä. :D Mut siis oon ihan hullaantunut kauden vihanneksiin ja marjoihin, joten ostin (taas) varhaiskaalia, kukkakaalia, sipulia, porkkanoita ja mansikoita. Tänään söin taas kukkakaalimuusia, tällä kertaa itsetehtyjen lihapullien kanssa, ja ylihuomiseksi suunnittelin kaalikeittoa. Just tein kaalipataa, mut nyt tekee mieli keittoakin!

Päivän syömiset:

Aamupala: proteiinirahka (mur, omat eväät töihin!)
Lounas: katkarapusalaatti
"Välipala": muutama töissä tarjottu karkki
Päivällinen: no niitä itsetehtyjä lihapullia ja kukkakaalimuusia
Välipala: rasiallinen mansikoita... eli litra, taas :D

Illemmalla pitänee jotain vielä syödä, vaikka oon vieläkin ihan täynnä. Ehkä turkkilaista jogurttia ja nektariinia tai sitten joku ihan pieni munakas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)