torstai 24. heinäkuuta 2014

Auringonpalvontaa

Paino tänään:

65,4 kg

Hämmentävää tahtia paino on lähtenyt tulemaan alaspäin. Taas puoli kiloa viidessä päivässä, vaikka välissä oli se maanantain herkkupäiväkin.. Mä en edes ole millään tietyllä ruokavaliolla tai dieetillä. :D Olen vaan fyysisesti aktiivinen, syön herkkuja kohtuudella max. kolmen päivän välein ja muuten pyrin syömään fiksusti ja terveellisesti. En laske kaloreita (muuta kuin välillä suuntaa-antavasti, jos koen tarvetta siihen). Syön sen verran, että tulen kylläiseksi. Toimii näköjään. Melkein jo hirvittää, että pitäisikö ruuan määrää lisätä väkisin. Toisaalta voi olla, että helle vaikuttaa ruokahaluun, eiköhän ruoka ala taas maistua, kun lämpötila joskus laskee.

Tänään oli taas lupa pitää herkkupäivä, mutta miettikää, kertaakaan en edes harkinnut käyväni ostamassa mitään. On tää ihan uskomaton muutos.

Eilen laitoin bikinit päälle ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Mua vaan ärsytti mun vitivalkoinen iho niin paljon. :D Pari tuntia auringossa toi pientä sävyä pintaan. En tosin uskaltautunut mihinkään julkiselle paikalle, vaan leiriydyin yksin omakotitalon pihalle.

Tietty kuvakulma kaunistaa hieman todellisuutta...
Toinen kuvakulma paljastaa karun totuuden. :D


Siinähän sitä mussuttelujen myötä kerättyä vararavintoa on vielä ainakin sen kymmenen kilon edestä. Jokohan ensi kesänä saisi vähän kauniimpaa bikinikuvaa?

Lähden huomenna töiden jälkeen minilomalle merelle, joten elän nyt muutaman päivän muiden ruuilla. Tarkoittaa sitä, että tulee ainakin pysyttyä kohtuudessa eikä pidettyä mitään omia herkkupäiviä. :) Uskon myös, että syödään reissussa terveellisesti, joten kiva nähdä, jatkaako paino laskuaan! Mä niin haluaisin nähdä numeron 64 vaa'assa ensi viikon aikana!

Reissun päältä tuskin tulee kirjoiteltua, joten palataan ensi viikon puolivälin paikkeilla! :)

6 kommenttia:

 1. Hyvä sinä :) Just noin et ilman turhaa stressiä eteenpäin :) (sanoo hän joka ressaa tyyliin kaikesta ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Yritän jatkaa samaan malliin :) Ja hei, eiks se niin mee, että "älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon" ;)

   Poista
 2. Eipä tuo bikinikuva paha ole, ensi kesänä uskaltaudut varmasti julkisellekin paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :) tällä hetkellä tosiaan skippaan mielelläni julkiset paikat, lähinnä siksi, että pelkään törmääväni tuttuihin.. Vieraiden mielipiteistä en niin huoli :)

   Poista
 3. You go girl :) Mielestäni näytät jo todella hyvältä! :)
  Hienoo lukea että tuo joka kolmas päivä- systeemi on toiminut, taas hyvä todiste siitä että eri asiat toimii eri ihmisillä ja kaikki ovat silti yhtä hyviä tapoja toimia...

  Löysin sun blogin vastikään ja pitihän sitä liittyä lukijaksi kun itse samanmoisesta aiheesta kirjottelen, tosin oma ''matka'' on vasta ihan alussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja juurikin näin - toiselle sopii yksi, toiselle toinen tapa, silti molemmat voivat päästä samaan lopputulokseen. Toivottavasti olen nyt viimein monen yrityksen ja erehdyksen kautta löytänyt oman polkuni.

   Kiva kun löysit tänne, tervetuloa, sekä tsemppiä oman projektisi kanssa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)