keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

HehkutustaSiis miten tämä nyt meneekin näin hyvin? Useamman kuukauden huonon kauden jälkeen meno on taas jotain ihan muuta. :)

Kuten aiemmin mainitsinkin, syömiset meni reissussa tosi kivasti. Söin, kuten söisin normaalipainossakin, eli hyvää tuoretta ruokaa ja kohtuudella herkkuja, jos tarjotaan. Kovin paljon ei tullut mitään mupellettua, mutta mustikkapiirakkaa, muutama pala suklaata ja hieman jäätelöä meni. Kävin tänä aamuna vaa'alla, ja arvatkaa mitä. Ei grammaakaan tullut painoa lisää! Painoin 65,4 kg, eli täsmälleen saman verran, kuin ennen reissuakin. Itse asiassa peilikuva näyttää vain paremmalta, kuin ennen reissua, lieko saadulla pienellä päivetyksellä osansa asiaan. ;)


Oon täällä kovasti paasannut siitä, miten sokeri on mulle aika hankala asia. Siksi olinkin ihan älyttömän iloinen ja suorastaan onnellinen tajutessani jälkeenpäin, ettei reissussa kaupassa käydessämme mieleeni tullut kertaakaan ostaa mitään ylimääräistä! Yleensä nimittäin vähintäänkin mielessä käy ehdottaa, josko ostettaisiin jäätelöt (vaikken koskaan seurassa sitten ehdotakaan). Nyt ei.

Bikinit on hirveät, eivätkä istu mulle yhtään, mutta en nyt viitsi ostaa enää uusiakaan. Ensi kesänä sitten, uudelle kropalle. <3
Tänään oli taas paluu arkeen. Ei lähtenyt ihan ihanteellisesti liikkeelle tämä päivä, kun matkasta väsyneenä tuli nukuttua niin pitkään, kuin mahdollista. Aamiainen jäi välistä, ja pääsin ensimmäisen kerran syömään vasta yhdentoista aikaan. Eikä mulla tietenkään mitään eväitä ollut mukana. Joten valmisruokaa. Tuo oli joku intialainen annos, ja ei kyllä tehnyt vaikutusta. :D Hyh, aika karua reissussa saatujen tuoreiden herkkuruokien jälkeen.


Tänään pidin myös herkkupäivän, koska edellinen oli muistaakseni viime perjantaina. Ensin mietin, josko olisin ostanut jäätelöä. Seisoin jäätelöhyllyn ääressä, mutta mun ei tehnyt mitään mieli. Niinpä jätin jäätelön ottamatta ja siirryin jo kassajonoon. Kassalla oli julmasti esillä Karkkimaailman pieniä karkkipusseja, joten päätin sitten kokeilla sellaista. Lisäksi söin 80 g suklaata. Joten herkkupäivän saldo: 90 g hedelmäkarkkia ja 80 g vohvelisuklaata! Jee, mahtavaa!


Mut nyt ruuanlaittoon, ajattelin tehdä kanawokkia illaksi. Siitä riittää sitten töihinkin huomenna mukaan otettavaksi, niin ei tarvitse turvautua eineshyllyn ihmeisiin enää. Lisäksi oon sopinut salitreffit kaverin kanssa täksi illaksi, käyn siellä kuluttamassa nuo karkkikalorit pois. ;) Pian saadaan 64 tauluun!

3 kommenttia:

 1. Jee, kiva jos hyvä mieli välittyy sinne asti! :) Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Mistä ostit tuota karkkia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräästä S-Marketista täältä Turun seudulta. :) Tuo Karkkimaailma on paikallinen nuori karkkitehdas, joten en osaa sanoa kuinka laajalle jakelevat tällä hetkellä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)