maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ei näin, EI NÄIN


Aloita aamu nousemalla väärällä jalalla ja talsimalla aamulenkki tyhjällä vatsalla aivan järjettömän rumassa säässä. Harmaata ja vettä sataa.


Älä vaivaudu syömään aamiaista vaan lähde suoraan kouluun. Älä ehdi syömään kunnon lounasta opiskelijaravintolassa vaan osta meetvurstipatonki.Hyvä, ettet ottanut mitään eväitä mukaan, niin voit korvata järkevät välipalat kolmella minidonitsilla (ne oli oikeasti tosi pieniä) sekä parilla kourallisella karkkia.


Kauppaan illalla järkyttävässä nälässä. Siinä ei mitään ruokaa jaksa tehdä, joten osta thai cube -pakasteateria ja vetäise se.


Kun mahaan taas mahtuu, syö vielä muutama lusikallinen mämmiä tilkalla kermaa. :D Heräteostos... ihanku pääsiäisenä ei ehtis syödä mämmiä.


Koko komeuden kruunaa vielä tämä setti, 170 g karkkia plus toi dubbelnougat ja lakut. Ähky! Jäi vaan hirveä karkkihimo noista koulupäivän epäterveellisista "välipaloista".

Miksi pitää sabotoida hommaa näin, olen melkein normaalipainossa ja sitten syön miten sattuu, ruokarytmistä ei tietoakaan...

No, nyt sitten sain ansioni mukaan, kun eräs ihana tyyppi pyysi mua yökylään. En taida mennä vaikka kovasti haluaisinkin, koska näytän lähinnä jalkapallon nielleeltä.

16 kommenttia:

 1. Nonii, tätä mun ei nyt sit ois pitäny täs lukee :D :D apua :D, mut huomen uus päivä ;)

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sori! ;) Mut voit olla tyytyväinen, että nää ei ollu sun päivän ruuat!

   Poista
 2. Oivoi! Toivottavasti huomenna parempi päivä! Mistään muusta en sua rupee kritisoimaan ku siitä, että perhana pitikö laittaa kuva Kaatissäkistä tänne ku nyt minäkin haluan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, onneks aina on päivä uus :) Ainakin alkoi paremmin, tässä juuri oon aamiaisella aamulenkin jälkeen. Eilinen meni jotenkin niin alusta loppuun päin honkia. :D Ja hah pahoittelen! ;)

   Poista
 3. Ai vitsi kun joskus sattuu tollasia päiviä! Toisaalta, ne kuuluu elämään ja oppii ainakin taas parisen viikkoa kantamaan niitä fiksuja eväitä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, huoh! Tämä päivä on onneksi mennyt jo paljon paremmin :)

   Poista
  2. Hieno, että olet päässyt tänään "ruotuun". Mä pelkään ensimmäistä repsahdusta. Kymmenet laihdutusyritykset ovat päättyneet siihen, että repsahduksen jälkeen on ollut olo, että tää oli niin tässä ja sit on paino alkanut nousta. Olet tosiaan niin lähellä tavoitetta, että nyt tsemppiä!!! Perässä tullaan.

   Poista
  3. Tuo on ennen ollut mullekin tuttu tunne, mutta olen onneksi alkanut päästä siitä. Ns. repsahdusta seuraa niin helposti luovuttaminen, mutta pitää vaan olla sinnikäs, jatkaa ja ennen kaikkea yrittää muuttaa ajattelutapaa asian suhteen. Kiitos ja tsemppiä myös sinne! :)

   Poista
 4. Joo tiedän tunteen, onneks noita sattuu kuitenkin aika harvoin, ja erehtyminenhän on inhimillistä. :) Seuraavana päivänä vaan takas ruotuun :) Ja oon muuten huomannu saman; sokerihimo jää päälle. Siks pidän vaan 1-2 kertaa/kk herkkupäiviä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Ehkä munkin kannattaisi ihan tosissaan yrittää harventaa herkkupäiviä, kun ne niin tuntuu lähtevän käsistä.. Oon yrittänyt olla niuhottamatta liikaa ja sallia itselleni herkkuja jos sopiva tilanne tulee eteen, mut jos seuraus siitä on tämä, niin ehkä kannattaisi miettiä asiaa vielä uudelleen..

   Poista
  2. Ja niin tuttu fiilis toi "No, nyt sitten sain ansioni mukaan, kun eräs ihana tyyppi pyysi mua yökylään. En taida mennä vaikka kovasti haluaisinkin, koska näytän lähinnä jalkapallon nielleeltä.", been there! :D Sen kerran kun jotain sutinaa sattuis kohalle niin ei, syöty on huonosti ja ei todellakaan halua jonkun kivan miespuolisen sitä näkevän :DD

   Poista
  3. Hahah joo, miten se voikin mennä just noin! :D Niin väärin..

   Ite muuten menin sitten kuitenkin, kun järkeilin, ettei se toinen varmaan mitään huomaa edes. Tai ainakaan välitä. :) Mut oma olo tossa tilanteessa on kyllä uskomattoman hirveä..

   Poista
  4. Hyvä, että menit! Sekin on askel oikeaan suuntaan - kohdata kaikke se, mitä siitä seuraa, ja hyväksyä sekä myöntää itselleen tapahtunut moka. Katkaista kierre ihan kertakaikkiaan.

   Poista
  5. Totta puhelet. :) Hyvä se oli mennä.

   Poista
 5. Älä oo liian ankara itelles. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Annika!<3 Yritän olla ystävällisempi itelleni!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)