tiistai 25. marraskuuta 2014

Tätä hetkeä on odotettu


Siinä se nyt on, vitonen taulussa! Tästä en enää luovu.

Edellisen kerran muistan nähneeni yhtä pienen luvun vaa'assa 3 ja puoli vuotta sitten, joten hyvältä tuntuu.

9 kommenttia:

 1. Upeeta! Onnittelut myös täältä suunnalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt kun vielä pysyisi tällä uudella kymmenluvulla!

   Poista
 2. Jes! Hyvä Karo!! :)

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauan se kesti mutta täällä ollaan lopulta! :)

   Poista
 3. Ihan mielettömän paljon onnea! :) Nyt on tuuletuksen ja skumpan paikka! :) Voi kun sitä itekkin olis vaan urheesti jatkanu normaalipainoon eikä ois sössiny koko hommaa puolta kiloa vaille etapin :S Tää antaa kyllä taas pontta yrittää tässäkin päässä kun muisti miten hyvä fiilis tuo tavoitteiden saavuttaminen on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^^

   Voin uskoa, että tuossa kohtaa on saanut psyykata itteään uuteen yritykseen takapakin jälkeen (tai ainakin itse olisin vastaavassa tilanteessa), mutta ei oo epäilystäkään etteikö sunkin paino taas laske, ja pysyvästi tällä kertaa. :)

   Poista
 4. Vautsi vau!

  Mä oon varmaan joskus ala-asteikäisenä painanut vitosella alkavasti... Tosin olen siis pitkäkin. 65 kiloa oli nuoruuteni ja alun aikuisuuden paino. 75 kiloa on se paino, jossa omasta mielestäni näytän hyvältä (kurvit!). No... vielä olen tuostakin kaukana. Ehkä jonain päivänä, kun otan mallia susta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, kyllähän sitä voi näyttää hyvältä monessakin painossa! :) Jaksaakin paremmin jatkaa, kun on ihan tyytyväinen jo ennen tavoitepainoa. Ja kyllä taatusti tulet saavuttamaan tavoitteesi tuolla pitkäjänteisyydellä, mitä olet osoittanut.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)