torstai 4. syyskuuta 2014

-10 kg muutos tavoitevaatteissa

Esittelin blogin alkuaikoina muutaman tavoitevaatteen. Nyt kun olen laihtunut hieman reilummin, on kiva nähdä miten vaatteet istuvat ylle tällä hetkellä.

Näistä huomaa hyvin sen, että olen lihonut ja laihtunut aika tasaisesti. Kroppa näyttää suorastaan ärsyttävän samalta näissä kuvissa, vaatteet vaan mahtuvat paremmin.. :D

71 kg vs. 62 kg. Painavampana ei ollut toivoakaan saada vetoketjua kiinni, nyt menee. XS-kokoinen takki ei kuitenkaan istu vielä nätisti, joten se saa odottaa vielä käyttöön pääsyä. Vaatii muutaman kilon laihtumisen.

72 kg vs. 62 kg. Tämäkään takki ei mennyt kiinni. Nyt menee. :)


70 kg vs. 62 kg. Farkuista pienentyminen näkyy ehkä selviten. 70-kiloisena ei ollut toivoakaan saada housuja puolesta reidestä ylöspäin, mutta nyt menevät melkein ylös asti! Eivät tietenkään silti istu, eivätkä edes mene kiinni, mutta edistystä on tapahtunut. Kiva muffin top tulee, kun noin kireät housut hilaa väkisin ylös. :D

72 kg vs. 62 kg. Alunperin mekko ei mennyt kiinni, eikä joustamaton helma mennyt lantiosta alas. Tällä hetkellä menee, mutta XS-koon mekko ei kuitenkaan istu vielä.

9 kommenttia:

 1. noi sun tavotteet kuulostaa ihan omiltani. Ensin halusin painaa 62kg, ja mäkin oon normaalipainonen noin61 kg .. no sitten halusin painaa 58... ja sitten 56.. sitten painoin 56 enkä todellakaan ollut tyytyväinen itseeni. Seuraava tavoitteeni oli 52. Sinne ei vielä olla päästy ja nyt olen raskaana joten varmaan jos tämä lapsi meille suodaan, niin alkaa taas projekti alusta ensi keväänä.. Tsemppiä! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näin varmaan käy itsellenikin, tuskin olen tyytyväinen vielä parin kilon päästä. Saa nähdä, mikä on se lopullinen tavoitepaino sitten. :) Ja voi, onnea raskauteen, projekti odottelee kyllä sen aikaa. ^^ Kiitos! :)

   Poista
 2. Vau mikä muutos :) Varsinkin tuo mekkovertailukuva on ihan mahtava.

  VastaaPoista
 3. Todellakin huomaa eron! :-) Hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos huomaa, jotenkin kroppa vaan näyttää omaan silmään aika samanmalliselta edelleen, mutta vaatteiden mahtuminen todistaa, että kyllä kropasta on aika monta senttiä lähtenyt. Kiitos! :)

   Poista
 4. Hei!
  Oon aika uusi lukija ja kommentoin ekaa kertaa :) Aivan huikea muutos, onnea hirmuisesti! :) Ootko tehnyt/voisitko tehdä jotain ns.yhteenvetopostausta miten pääsit näihin tuloksiin? Kuinka liikuit? Kuinka muutit syömisiä jne? Olisi mielenkiintoista :) Toki aion selailla postauksia taaksekin päin, mutta jokin yhteenveto helpottaisi hahmottamaan mitä kaikkea muutit elämässäsi jotta pääsit tuohon tulokseen :)
  Onnea vielä, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiva kun tulit kommentoimaankin! Ja kiitos paljon! :)

   En taida olla tehnyt tällaista postausta vielä, mutta juuri lupailin toisellekin kommentoijalle sellaisen tekeväni tässä syyskuun aikana. Tiivistettynä mun painonpudotuksen avaintekijöitä on olleet hiilarien vähentäminen, korkea arkiaktiivisuus (fyysinen työ) sekä päivittäinen lenkkeily (koiranulkoilutus). Mutta tästä tosiaan lisää sitten siinä postauksessa jossain vaiheessa. :)

   Kiitos kovasti. ^^

   Poista
 5. Wou, upea muutos upea nainen. Kateellisena katselen ja toivon että itsekin vielä joskus saan käyttää taas XS-kokoisia vaatteita :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :) Ihan taatusti pääset käyttämään, kunhan et anna periksi. Hiljaa hyvää tulee! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)