torstai 28. elokuuta 2014

Muutoskuva -10 kg


Katselen tätä kuvaa ja meinaa hymyilyttää. Kyllä mä vieläkin muistan, miltä tuntui 72-kiloisena tuon rasvakerroksen alla.

Tykkään tästä ylläolevasta kuvasta siksi, että kummassakaan kuvassa en ole mitenkään pöhöttynyt tai turvoksissa, mikä vääristäisi muutosta, vaan koko kymmenen kiloa on lähinnä sitä rasvaa. Ja tosiaan jos mitataan muutosta niinä kuuluisina voipaketteina, niin yhteensä 25 rasiaa Oivariinia on lähtenyt ympäri kroppaa. ;) Aika tasaisesti onkin lähtenyt..

Alla vielä ekstrabonuksena samainen -10 kg toisesta kuvakulmasta kuvattuna!

n. -10 kg

16 kommenttia:

 1. oikeesti wow :) mahtavaa duunia oot tehny ja järkevästi pikkuhiljaa, nostan hattua :) kaiken kunnian ja gloorian oot ansainnu musta tästä suorituksesta :).

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kauniisti hatunnostosta, glooriasta ja kunniasta! :D Nyt pitäisi vielä jatkaa samaan malliin tavoitteeseen asti ja sitten vielä osata ylläpitää sitä.

   Poista
 2. Vau!! Todella upea muutos! Saat olla ylpee itestäs! (:
  http://lifemywaykrista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, nyt olen kyllä ihan tyytyväinen tähänastiseen suoritukseen! :)

   Poista
 3. On kyllä samperin selkeä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, toki kymmenen kiloa jossain näkyy - edes oma silmä ei ole muutokselle sokea! :)

   Poista
 4. Huisin hieno muutos! :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Haha apua ei kai, mutta kiitos, sinnepäin tähtäämässä ainakin! ^^

   Poista
 6. Aivan mahtava muutos nainen, tosi kaunis kroppa sulla oikeasti! Onnea ihan hirveästi! :) Nyt oot kyllä jonkun hemmottelun ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kohteliaisuudesta! :) Tänään on tiedossa hemmottelua kerrakseen, kun saan laittautua nätiksi ja juhlia muutaman kuukauden takaista valmistumistani sukulaisten kanssa. :D

   Poista
 7. Vau! :-) Huikee muutos havaittavissa, ei ihme, että hymyilyttää! ;-)
  Pakko jäädä seuraamaan sun blogia, kohta alan itsekkin kunnon elämäntapaprojektiin, kunhan ensin vauveli tulee ulos mahasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyllä olo ihan eri! :) Tervetuloa seuraamaan ja tsemppiä loppuraskauteen! :)

   Poista
 8. Ihan mahtavaa! Oon melkein tismalleen samoissa mitoissa sun kanssa mitä olit tuolloin aloituspainossa; sama pituuskin! :D Haluutko tehdä jonkun koostepostauksen tms. että miten oot päässyt tuohon tulokseen? Syömiset ja liikkumiset ym mitä tuo nyt on vaatinut! :) Olisi kiva kuulla! Itellä tuntuu ettei paino lähde millään ja ihmettelen, kun luin noita sun vanhojakin postauksia, että miten ihmeessä viikossakin lähtee noin hyvin kiloja. mulla hyvä jos lähtee 100g viikossa! kuitenkin treenaan ahkerasti ym... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, pituuskaima! ;) Ja kiitos postaustoiveesta, voisin ottaa tavoitteeksi saada tuon postauksen tehtyä nyt syyskuun aikana. Supertiivistettynä voin heti sanoa, että avainjuttuja ovat olleet hiilarien vähentäminen, korkea arkiaktiivisuus (fyysinen työ) ja päivittäinen lenkkeily (koiranulkoilutus). Ymmärrän tuskasi, jos paino ei tunnu putoavan, mutta treeni ei koskaan hukkaan mene, oli paino mitä hyvänsä! :) Joten jatka ihmeessä samaan malliin. Toki siis silti on paikallaan tarkistaa vielä ruokavalio ja ravinnon määrä, jotta sen painonkin saa alas. Tsemppiä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)