tiistai 23. syyskuuta 2014

Rumannäköistä kompurointia

Huhhuh millainen viime viikosta tuli. Mulla oli mennyt nyt viikko- ja kuukausikaupalla hyvin, ja joka kolmannen päivän herkkusääntö piti. Sitten se oli kaksi samanaikaista vastoinkäymistä/murhetta, ja taas napsahti. Taisi se olla ihan ahmimista.. ja neljänä päivänä peräkkäin.

Kuvat viikontakaiselta venereissulta.
Tuo ahmimisen käytösmalli on kyllä ihan älyttömän tiukassa. Tuntuu uskomattomalta, että homma voi kääntyä ihan totaalisesti noin yhtäkkiä. Uskomatonta on sekin, että miksen vaan pystynyt hallitsemaan sitä? En tiedä! En tosiaan tiedä. Kai se vaan on niin, että ei noista syömispelleilyistä toivu sormia napsauttamalla. Tietenkään ei..

Hallittu, ihana herkkuhetki. :)

Veneessä ei ollut viinilaseja, mutta saa sen viinin tuollaisestakin juotua. ;)
 

Tämänkertaisessa kompuroimisessa oli kuitenkin paljon hyvää. Se kesti viikkojen sijaan vain neljä päivää! Nyt on taas ihan tasapainoinen olo. Että eiköhän tässä jotain olla opittu, kun sain homman poikki paljon, paljon nopeammin kuin aiemmin.

Henkinen puoli oli silti vähän kovilla tässä, ja on kai tavallaan vieläkin. Musta tuntuu, että lihoin jotenkin tosi paljon noiden övereiden takia. Taitaa minäkuva olla vähän hukassa vieläkin, kun olo on kuin kymmenen kiloa painavampana.. Todellisuudessa paino on jotain 62 kiloa nyt. Eiköhän se kohta laske sen kilon verran, ja pääsen takaisin sinne enkkapainoihin jatkamaan tätä painonpudotusta.

IltalenkkipolkujaNo mutta, eipä kai sitä sen enempää nyt kannata jäädä märehtimään. Toivottavasti jotain opin taas, jotta ensi kerralla vastoinkäymisten kohdalla en juokse ensimmäisenä kauppaan.

Jotain hyvääkin viime viikossa oli. Kävin kolmesti salilla ja lenkkeilinkin ihan hyvin. :) Salitreeniä ainakin jaksoi niillä syömisillä painaa. :D Tuli kyllä buustailtua aineenvaihduntaa ihan urakalla..

Nyt jatkan kuitenkin samaan malliin kuin aiemminkin, niin saan tuon ylimääräisen kilon pois ja pääsen vihdoin tavoittelemaan sitä vitosella alkavaa painoa. Tällä viikolla salitreeni jää ehkä kahteen, mutta koitan kuitenkin lenkkeillä reippaasti ja syödä fiksusti ja säännöllisesti.

Seuraavassa postauksessa teen yhteenvetoa siitä, millä tavoin olen onnistunut pudottamaan nämä reilut kymmenen kiloa. Tätä ovat nimittäin muutamat kommentoijat jo ehtineet toivoa, joten se on sitten lähipäivinä vuorossa!


8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!

  Hyvä, että jotain tuli opittua. Minäkin uskon oppineeni kesän lihomisesta. Toivon, ettei vastaavia juttuja enää tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Ja joo, kyllä noista aina jotain oppii, kunhan käy sitä päässään läpi myöhemmin.

   Poista
 2. Ikävä kuulla että lähti homma vähän lapasesta... Ei sitä tosiaan oikeen voi selittää että mistä tommonen syömiseen "turvautuminen" oikein johtuu, mutta selvästi kehitystä on tapahtunut kun kuiteski kesti vaan muutaman päivän. Mutta kai siitä sitte aina jotain oppii ja paremmin taas ens kerralla... Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :( Mut tosiaan vähemmällä pääsin kuin aiemmin, joten hyvä homma. Jos nyt tulee yhtä pitkä hyvä jakso kuin tuossa jo oli, niin ei mene kauaakaan kun olen taas muutaman kilon kevyempi. ^^ Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Voi taivas että näyttää tuo munkki herkulliselta! :D
  Mulla on kans ahmiminen valitettavan tuttujuttu, ja siitä pois oppiminen on ihan suunnattoman vaikeaa! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se hyvää, tosin ite olisin tykännyt hillollisesta munkista vieläkin enemmän. ;)

   Ikävä kuulla, yleinen ongelma jota ei kyllä kenellekään toivoisi. :/ Kiitos ja tsemppiä myös itsellesi! :)

   Poista
 4. No heei, joskus käy noin, etiäppäin vaan :) Mulla meni koko kesä persiilleen, en ees tajunnu et kui paljo tuli vedettyä epäterveellistä naamariin ennenku havahduin siihe et hetkinen ny ollaa taas siinä pistees et joka aamu ku heräs nii ekana mietti mitä karkkia tms herkkua sitä tänää söis, ja sit tietty vaakaki piruili yllätys yllätys. Nyt saa sit lähtiä samasta pisteestä ku vuos takaperin... Et oo sentään noin pohjalla kerenny käymään ;)

  Mut joku kirjotti jossaki tosi hyvin laihduttamisesta: että vertaa laihduttamista vaikka iphoneen -jos sun iphone tippuu lattialle ja näyttöön tulee särö, niin et sä varmaan sitäkään heittele sen jälkee seinille et menköön sit kunnolla paskaks kun vähä hajos jo. Niin sama homma laihduttamisen kanssa, jos joskus vähä lipsahtaa nii kannattaako sitä kokonaan sössiä sitä hommaa. :)

  Sen jälkeen kun tuon luin niin se on kyl pysyny hyvin kirkkaasti mielessä ja ollu aikamoinen motivaattori :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, tätä tää on. :D Toi on muuten hurjaa, kuinka nopeasti viikot vierii huonoilla teillä! Oikeasti kuukaudet valuu helposti ohi ihan huomaamatta, ja sehän näkyy sitten vaa'allakin, jos on tullut syötyä huonosti.

   Ja just noin, takapakeista ei kannata kokonaan lannistua, ei missään nimessä! Siinä asenteessa tosin on riittänyt opettelemista vaikka muille jakaa, mutta kun sinnikkäästi jatkaa niin muutosta ajattelussa tapahtuu kyllä. :)

   Oli kiva kuulla sustakin taas, älä turhaan lannistu takaisintulleista kiloista!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)