maanantai 15. syyskuuta 2014

Tavoiteasu

62 kg

Vielä yksi tavoiteasu. Nämä kuvat on otettu pari viikkoa takaperin noin 62-kiloisena, eli siellä ihan normaalipainon ylärajalla.

Ostin hiljattain Zarasta nuo tummanvihreät housut, koska väri sopii mulle hyvin. Mieleni teki ostaa sopivat, jotta saisin ne heti käyttöön, mutta ostinkin sitten tarkoituksella liian pienet. Nämä ovat kokoa 36, ja sopivat ylle sitten muutaman kilon päästä.

Toppi on alelöytö kesältä, kooltaan XS. Sekin saa vielä odottaa kaapissa hoikempia aikoja, kuten näkyy.

Mä en malta odottaa miltä näytän, kun nuo vaatekappaleet mahtuvat kunnolla päälle ja istuvatkin vielä! Jännää!

6 kommenttia:

 1. Mistäs sitä itsekkin saisi noin paljon inspiraatiota alkaa laihduttaa. :/ Itse nyt siinä 75kg. (raskaudesta tulleita kiloja)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se pitää vaan löytää jostain! Itestä se lähtee, harvat ulkoiset asiat riittävät motivoimaan pitkäjänteiseen muutokseen. Hyvän olon hakeminen ainakin on yksi juttu, josta kannattaa aloittaa, jos varsinainen laihdutus väsyttää jo ajatuksenakin. Toivottavasti löydät oman juttusi! :)

   Poista
 2. Mulla on yksi aito vintagemekko, joko on kokoa 40. Mä oon nyt kokoa 44. Saa nähdä meneekö tuo koskaan mulle päälle, sillä se on todella nafti 40 ja olen vain yhdessä vaiheessa mahtunut siihen. Se on silti niin makean näköinen, että säilytän sitä makkarissa esillä.

  On se silti hyvä, että on konkreettisia tavoitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta. Tottakai tulet halutessasi siihen vielä mahtumaan, toinen juttu onkin sitten se, oletko sittenkin tyytyväinen jo aiemmin. :)

   Poista
 3. Moi! Voisitko tehdä postauksen sun liikkumisista? Oot maininnut että käyt salilla ja lenkillä, mutta mitä kaikkea teet salilla ja kuinka pitkiä lenkkejä teet? Kuinka usein harrastat liikuntaa?

  Aloin itse käymään vasta salilla, tunnun vaan olevan niin malttamaton tulosten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo, itse asiassa noista jutuista on pari muutakin kysellyt, joten lupasin tehdä! :) Tulossa tässä syyskuun aikana. Voin siinä sitten vastata noihin sun kysymyksiisi.

   Hienoa kun oot aloittanut, ihmeen nopeasti edistymisen huomaa loppupeleissä, vähän vaan malttia! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)