maanantai 3. marraskuuta 2014

Let's do this

Kanarisottoa viikonloppuna, tehty valkoviiniin ja seassa tietysti voita ja juustoa...


Vaikkei paino tosiaan olekaan lokakuun aikana pahemmin noussut, niin kyllä tää syömispuoli on silti päässyt vähän lipeämään. Syön tosi epäsäännöllisesti ja surutta mitä vain, ja jos herkkuja on tarjolla, niin minähän olen paikalla ensimmäisenä. :D Tässä normaalipainon puolella se paino ei kyllä putoa enää tällaisella meiningillä, että nyt pitäisi saada hieman ryhtiliikettä aikaiseksi.

Lenkkeilyä ja salia tarvitaan myös lisää. Yritän nyt tällä viikolla käynnistellä sitä parempaa arkea taas, palailen vaikkapa loppuviikosta, toivottavasti saan silloin kertoa, että oon saanut hommasta taas kiinni! :)

Jouluunkin on vielä mukavat seitsemän viikkoa aikaa, siinä ajassahan saa kolme-neljä kiloa pois, kunhan nyt hiukan tsemppaa taas. Eli sellainen 58-59 kilon paino olis enemmän kuin realistinen saavuttaa vielä tänä vuonna.

2 kommenttia:

 1. Sitten olisi vielä se joulu... ettei silloin repsahtele. Ei se yksi ateria vaan ne kaikki päivät.

  Sulla on siinä mielessä tosiaan haasteellista, että olet jo normaalipainossa. Miten pysyä siinä ja sitten vielä päästä niihin tavoitteisiin. Itselläni on tarkoitus vaan päästä normaalipainon rajan yli. Tietty myös pysyä siellä!

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, joulu on kyllä aikamoinen ruokajuhla, saa nähdä kuinka silloin käy. :)

   Totta, tosin tavoitteena on silti saada vielä reilusti painoa alas, joten painoindeksistä huolimatta homma on vielä kesken. Kamppailuahan tämä on ajoittain, onneksi paino on kuitenkin pysynyt kurissa toistaiseksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)