keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Aloituspaino ja -kuva

Aloituspaino 72,0 kg

Vaaka näytti 72 kiloa. Mulla on siis 157,5-senttisenä ihmisenä 10 kiloa matkaa normaalipainoon. BMI on 29, eli merkittävän lihavuuden raja häämöttää jo.

Ja tässä sitten on se mun projektini. Kyllä tuosta se 15-20 kiloa on saatava pois.

Huom! Kurkatkaa myös tämä postaus. Siitä näkyy paremmin se, kuinka tukeva oikeasti olen.


Kerron myöhemmin tarkemmin, että kuinka aion laihduttaa.

14 kommenttia:

 1. Ei ikinä uskoisi, että painat 72 kg! Olet paljon pienemmän näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö, ehkä kuva hämää sitten. :) mulla kaikki ylimääräinen on jakaantunut aika tasaisesti joka puolelle.

   Poista
 2. Hei eksyin blogiisi ihan sattumalta.. Ja oli sitten pakko kommentoida heti.. ELi tuo yllä oleva komentti oli se mitä kuulin paljon ja sitä kuinka ystävät sanoivat minua pieneksi ja hoikaksi. Todellisuus oli 1.1.2012 vielä se että painoin 80kg ja pituutta minulla vain on 158cm.. Joten olin iso.. Itse tiputin atkinssin dietillä noin 4kk aikana noin 12kg.. Sen jälkeen paino on ollut laskusuhdanteinen ja nykyään painan 62kg ja tarkoitukseni ei ole enään laihtu vaan kiinteytyä.. Mutta toivotan onnea projektiisi ja jos haluat käydä lukemassa minun pääpiirteiset laihdutus vaiheet niin ne löytyy: http://ellikultaantuu.blogspot.fi/2013/07/olen-hurahtanut-terveelliseen-elamaan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa blogiasi, hienosti oot saanut painoa pudotettua. Se onkin jännä, miten ihmisten kropat ovat niin erilaisia, vaikka painoa olisikin suunnilleen saman verran. Kiitos! :)

   Poista
 3. Hei! Itselläni on tavoitepainona juuri sinun painosi, sillä olen 170cm pitkä. Painoa pitäisi siis pudottaa reilu 10kg.. Tarvitsisin tsemppaajaa tähän alkuun ja sitä tuntuu löytyvän tästä sinun blogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa! :) Toivotan sulle onnea projektiin ja tuu ihmeessä joskus kertomaan että kuinka sujuu :)

   Poista
  2. Joo varmasti tulen!:) Jotenkin mulla on se, että helpottaa pysymään just tavoitteissa jos on ns. tilivelvollinen jollekkin siitä..

   Poista
 4. Kiitos blogistasi, todella mielenkiintoinen ja itsekin sain vähän puhtia lisää;)

  VastaaPoista
 5. Moi! Löysin just hetki sitten blogisi, ja aloin lukea alusta asti tekstejä. Pakko oli tulla heti kommentoimaan (toivottavasti näät tän kommentin!), kun ollaan täsmälleen saman pituisia! :) Tunnen välitöntä sukulaissieluisuutta, varsinkin kun oon itsekin ollut ylipainoinen. Mun aloituskuva oli tosin paljon karmeampaa katsottavaa tähän sun vastaavaan verrattuna (lievästi sanottuna olin keskivartalolihava, toki muualtakin läskiä löytyi), pitää tutkia josko löytäisin sen jostain kätköstä niin vois julkaista. Mulla siis painonhallinta-blogi: jalotaito.blogspot.fi, käy kuikkaamassa jos yhtään kiinnostaa. :) Tsemppiä sulle kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Näin onneksi kommentin, just tätä varten laitoin kommenttien valvonnan päälle etten missaa näitäkään kommentteja, jotka tulee vanhoihin postauksiin! :) Mahtavaa kun tulit kommentoimaan, koska olenkin toivonut löytäväni jonkun samanpituisen bloggaajan, ja nyt vihdoin löytyi. Kävin jo pikavierailulla blogissasi, pitää huomenna tulla lukemaan ajan kanssa kokonaan läpi ja jäädä seuraamaan! Kiitos! :)

   Poista
 6. Hih, mä seuraan teidän molempien blogeja just sen takii ku oon itsekin 157,5 cm lyhyt niin on kiva kun on "sielunsiskoja" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä niin totta, samanpituisten blogeja on ekstrakiva seurata. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)