torstai 19. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Onpa viikko mennyt yllättävän mukavasti. Töissä kiirettä, mutta hyvä vaan, niin pysyy ajatukset edes päivisin poissa ikävästä. Ikävöin edelleen tosi kovasti sitä ihanaa tyyppiäni josta joudun olemaan kolme kuukautta erossa, mutta kappas vaan, siitä selviää ilman sokerin liikakäyttöäkin..

Vaaka muuten näytti tänään että 60,1 kg. Ihan jees, ei se paljon ole nyt viikossa liikkunut alaspäin, mutta vähän kuitenkin. Ja jotain kropassa kuitenkin on meneillään, koska peilikuva on päivä päivältä ollut nyt miellyttävämpi. :) Ja joka tapauksessa painoenkkaan olis sellaiset puoli kiloa matkaa, ihan kiva! Maaliskuuta on vajaa pari viikkoa jäljellä, ja maaliskuun tavoitehan mulla oli saada mässytys kuriin ja paino alkamaan vitosella. Vaikuttaa siltä, että pääsen siis helppoon tavoitteeseeni. :)

Itse asiassa haaveilen, että saisin maaliskuun aikana vielä kilon pois, eli että pääsisin 59 kilon tuntumaan. Siitä painosta olisi mukava startata huhtikuu.Vedenjuonnin kanssa olen nyt yrittänyt tsempata. Parina päivänä oon muistanut ottaa työpöydälle vesipullon ja kotonakin yritän pitää vesilasia lähettyvillä.

Ihon reagointi ruokavaliomuutokseen on aina mielenkiintoista. Etenkin nyt vedenjuonnin lisäännyttyä kasvoissa on jo nyt alkanut tapahtua muutosta. Sameus alkaa väistyä ja iho näyttää parempikuntoiselta ja hehkuvammalta. Periaatteessa.. sillä kääntöpuoli on se, että jotain pientä näppyä meinaa taas puskea pintaan, kun iho lähtee puhdistumaan sisältä päin. Onneksi näpyt ovat pieniä ja harmittomia ja haihtunevat pian. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)