perjantai 22. elokuuta 2014

Vuoden painoennätys

Blogissa on ollut hieman hiljaista, mutta tällä kertaa se ei ole tarkoittanut sitä, että mulla sujuisi huonosti - päinvastoin! Olen lenkkeillyt, käynyt salilla, syönyt terveellisesti ja nukkunut hyvin. Olen myös ollut kieltäytymättä mistään, käynyt viihteellä kavereiden kanssa ja muutenkin tehnyt, mitä normaalisti tekisin. Olen vaan pysynyt kohtuudessa, ja siitä kiitos tänään vaa'an näytöllä:

62,1 kg

Vuoden 2014 alin paino, normaalipainoon matkaa vaivaiset 200 g. On vain ajan kysymys enää, milloin musta tulee normaalipainoinen! Jee, ihan huimaa!

10 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän upeaa! Voi kun olisi samassa itsekin.

  Tuo Anonyymin vinkkaama toinen painoindeksi antaa mulle 12,5 kiloa normaalipainoon, kun 14,1 näyttää virallinen BMI-lukema. Mä olen 176 cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se päivä koittaa sinunkin kohdallesi! :)

   Ok, mielenkiintoista, mulle taas tuo toinen painoindeksi antaa pituuteni takia muistaakseni reilun kilon verran lisää laihdutettavaa perinteiseen indeksiin nähden.

   Poista
 2. Vau, onneks olkoon! Parasta tässä postauksessa ei kuitenkaan ollu toi painoenkka vaan se että vaikutat niin iloselta ja tyytyväiseltä elämääs tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kommentti! Oon itse samaa mieltä. Paino on alempana kuin aikoihin, mutta enää se ei ole niin ihmeellistä. Pääasia on se, että voin pitkästä aikaa hyvin ja olen iloinen - ihanaa jos se välittyy teksteihinkin! :)

   Poista
 3. Seuraan ihan sitä perinteistä painoindeksiä. Olen itse asiassa törmännyt aiemminkin tuohon linkkaamaasi indeksiin, mutta pitäytynyt silti perinteisessä. Tuntuu vaan selkeämmältä käyttää samaa kuin valtaosa muistakin. :)

  Painoindeksi ei ole mulle kovinkaan tärkeä (vaikka sitä tässä blogissa paljon käytänkin punnitusjuttujen yhteydessä). Eli en usko että se on mikään koko totuus, joten ei mua haittaa jos jonkun toisen mittarin mukaan olen vielä ylipainoinen, kun perinteinen indeksi kertoo normaalipainosta. Tavoitepainossani (52-54 kg) olen kuitenkin kaikkien mittarien mukaan normaalipainoinen ja se riittää mulle! :)

  VastaaPoista
 4. HIENOA!!! Itse pitäis tehdä tuota samaa ja saada painoa aikas paljon alas. En vaan saa nyt millään itseäni niskasta kiinni. Peilistä katsoo mursu ja se ei oo mitään kaunista :) Ehkä vielä joskus mäkin onnistun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä onnistut! Maaliin ei vaan pääse heti. :) Yritä hyväksyä itsesi jo nyt, ja tehdä arjessa edes pieniä parempia valintoja. Nauti matkasta äläkä ajattele, että elämä alkaa vasta tavoitepainossa. Pian huomaat olevasi jo paljon kevyempi. Kokemusta on! :)

   Poista
 5. Wow onnea hirmuisesti! Samassa painossa mennään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ja jee, ei kyllä hullumpi paino tämä. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)