torstai 14. elokuuta 2014

Muutoksia blogiin

Mua on harmittanut tämän blogin nimi pitkään. Oikeastaan niin kauan, kuin blogi on ollut olemassa.. :D

Laihdutuskuurilla nyt vaan oli ensimmäinen aiheeseen liittyvä sana (jep), joka mieleen tupsahti.  En koskaan uskonut, että kirjoittaisin blogia näin kauan, tai että joku edes liittyisi lukijaksi, joten en todellakaan murehtinut nimeä sen enempää.

No, nyt päätin sitten vihdoin vaihtaa nimen - ehkä toiseen yhtä mielikuvituksettomaan, mutta ainakin nimi kuvastaa blogia nyt paljon paremmin. Ei tämä ole ollut mikään varsinainen laihdutuskuuri, vaan yritys muuttaa elämäntapoja. Blogin uusi nimi viittaa kivasti myös määränpäähän kuitenkaan kuvailematta tavoitetta sen tarkemmin. Halusin välttää fit, skinny ym. sanoja, jotka eivät kuitenkaan kuvaisi mua. Tuskin musta tulee mikään fit, eikä tule kyllä laihakaan. Mun tavoite on tulla omasta mielestäni parhaaksi versioksi itsestäni, joten Getting There on tässäkin mielessä sopiva nimi. Ja miksi englanniksi? No siksi, etten keksinyt mitään järkevää suomalaista vastinettakaan.

Jatkan ulkoasun fiksailua huomenna, samoin päivitän blogin uuden nimen eri seurantakanaviin. Jotain pientä hienosäätöä siis tulossa vielä lähipäivinä. Harkitsen myös osoitteen vaihtoa, mutta en ole siitä vielä varma. Jos päädyn muuttamaan sitäkin, infoan siitä vielä erikseen. :)

Ehkä blogin piristämisen kunniaksi voisin kaivaa järkkärinkin taas käyttöön, onhan niitä laadukkaampia kuvia mukavampi katsella, kuin näitä laiskiaisen kännykkäräpsyjä!

Miltä vaikuttaa, totutteko tähän ikinä? ;)

4 kommenttia:

 1. Hyvä muutos! Ehkä toi nimenmuutos kertoo just sun sisäisestä muutoksesta. Sitten se alkaa näkyä ulospäinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! :) Blogia aloittaessa mielessä oli ihan laihdutuskuuri, mut nyt on meno muuttunut. Onneksi, sillä tää on vihdoin alkanut mennä vain paremmin.

   Poista
 2. Nimen päivitys on juuri loistava! Joskus meinasinkin ehdottaa nimen vaihdosta koska elämäntapamuuutoksesta tässä on enemmän kyse kuin laihdutuksesta. Tykkään!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)