tiistai 17. syyskuuta 2013

Back on track!

Päivää on vielä paljon jäljellä, mutta uskallan silti kirjoittaa tämän nyt jo: sain taas hommasta kiinni! :)

Ei enää mässytystä tänään. Aloitin päiväni tunnin aamulenkillä vesisateessa (ah syksy). Sen jälkeen olen pessyt pyykkiä ja syönyt aamupuuron. Omaa vinkkiäni noudattaen aion ottaa ns. pehmeämmän laskun laihisruokiin mässytysten jälkeen, joten lähdin kauppaan ja ostin hyvän salaattiannoksen salaattibaarista. Väli- ja iltapalaksi ostin Skyrit, jotka ei tunnu ihan niin ankeilta näin alkuun kuin tavallinen maitorahka. Päivälliseen tulee perus kanan ja vihannesten lisäksi vielä vähän juustoa ekstraksi. Kyllä näillä hyvillä ruuilla pärjää! Tähän väliin mun on pakko laittaa kuva noista crocseista. Kävin siis noi jaloissani ulkona viemässä roskat, ja kun tulin takaisin sisälle niin molempien kenkien kärkiin oli tarttunut samanlaiset lehdet ja vieläpä ihan samaan asentoon. :D Haha.


Aika kreivin aikaan tuli tämä tsemppi, alkoi nimittäin housut hieman kiristää jo... Nyt äkkiä nesteet alas ja tuhoja korjaamaan, sen jälkeen taas kohti uusia painoenkkoja! :)

Mä käyn nyt tiskien kimppuun ja sitten syvennyn opparin pariin.

10 kommenttia:

 1. Hyvähyvä! Näyttääpä hyvältä toi salaatti!

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
 2. Voi namskis nuo mozzarellapallot näyttää hyviltä :) Nimimerkillä juustohullu :) Hienoa että pääsit taas uuteen nousuun! :) Hauskat nuo lehtikroksit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne oli ihan mun lemppareita tossa salaatissa. :)

   Aika kauan siinä menikin, mutta pääasia että homma jatkuu edes nyt! :)

   Poista
 3. On kyl tosi tärkeetä, että syö kunnon annokset ja usein. Ei tuu sitten sitä napostelu intoa joka helposti johtaa siihen ahmimiseen. Eikä noista repsuista kannata ottaa ressiä, kaikki kaatuu joskus, mut vahvat pääsee ylös! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Kiitos tsempistä, kyllä mä tän vien loppuun asti! :)

   Poista
  2. http://koukussasokeriin.blogspot.fi/ on mun blogi, jonka just alottelin. Painitaan samojen asioiden kanssa, kurkkaa jos kiinnostaa :)

   Poista
  3. Kiitti, heitin blogilistalle ja lisäsin lukemistooni :)

   Poista
 4. Voi että kuin munkin tekee nyt niin mieli salaattia, näyttä niin hyvältä tuo! Kun täällä sairaalassa ei sellaista todellakaan ole saanut! Vaikka toki vain vuorokausi täällä on mennyt, ja ihan kohta pääsen kotiinkin, voin taas syödä mitä haluan.

  Mutta tsemppiä, hienoa kun pääset taas jatkamaan, uudella innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo sieltä tuskin ihan vastaavaa saa, mutta kiva kun pääset kotiin noin nopeasti. :) Kauppareissulle siis heti!

   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)