keskiviikko 13. elokuuta 2014

Paino tänään

Just viime postauksessa valittelin, kun paino ei ollut hetkeen liikkunut. No eikös nyt sitten heti seuraavana päivänä tultu alas oikein kunnolla. :) Joten päivän paino on

63,6 kg

Se olis enää 700 g tämän vuoden painoenkkaan ja 1,7 kg normaalipainoon. Keväällä kävin jo niin lähellä, mutta epäonnistuin lopulta. Tällä kertaa ajattelin ihan oikeasti saada sen painoindeksin alle maagisen luvun 25.

Loppuun vielä vanha kuva musta noin 55-kiloisena. Kuva otettu viimeisenä kesänä (vuosi 2010), jonka vietin normaalipainoisena ja muutenkin hyvinvoivana.. Siitä alkoi neljän vuoden kamppailu! Huh, en varmasti olisi jaksanut kaikkea, jos olisin etukäteen tiennyt, kuinka rankkaa tulee olemaan. Onneksi tulevaisuuteen ei voi nähdä.


4 kommenttia:

 1. Hyvähyvä sinä! :) Mä saavutin kuin saavutinkin sen 57kg tavoitepainoni 26v synttäripäivään mennessä, vaikka vielä viime viikolla muutamaa päivää ennen näyttikin huonolta Tallinnassa hankitun parin kilon turvotuksen takia, mut sepä lähtikin parissa päivässä ja tänä aamuna vaaka näytti jo 56,2 (ilme oli about tätä luokkaa O.O ). Eli kyllähän se sieltä lähtee putoamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, mahtavaa!! :) Kylläpä hymyilyttää sun puolesta. :) En millään malttaisi odottaa, että itsekin näkisin noita lukuja! Eiköhän se päivä vielä koita. Perässä tullaan. :D

   Poista
 2. Onnea suunnasta oikeaan!

  Tuon Celian kommentista tuli mieleen, että itselleni voisin antaa tavoitteen ikään liittyen. Mulla on pari vuotta täysiin kymmeniin. No, nyt viimeistään olen normaalissa painossa. Toki samperin tyytyväinen olen, jos pääsen tuohon aiemmin. Alunperin kuvittelin saavuttavani tavoitteen jo tänä vuonna. Mutta keväästä alkaneet ongelmat hidastivat. Eikä tällä mun "järkisyömisellä" oikeesti laihduteta kymmeniä kiloja vuodessa, kun ei nuo ruokailutottumukset normaalistikaan ole mitään älyttömän huonoja olleet. Mutta mä syön nyt niin, kun syön loppuelämäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tuollainen tavoite on varmasti hyvä, jos aikataulu ei ole liian tiukka. Pitää olla pelivaraa, niitä mutkia kun tulee matkaan niin helposti. Myös mun aikataulut ovat menneet uusiksi moneen kertaan. Mut mikäs kiire tässä, kunhan se suunta on pääasiallisesti oikea. Ja tuo että syö nyt niin, kuin syö loppuelämänsä on mitä parhain tapa pudottaa painoa! Itse en osaa ihan niin rennosti ottaa, mutta sentään herkkujen suhteen menen nyt niin, kuin kuvittelisin jatkavani vaikka sen loppuelämän ajan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)