sunnuntai 10. elokuuta 2014

Pukeutumispostaus

Sain lukijalta postaustoiveen pukeutumiseen liittyen: miten pukeuduin isoimmillani, miten nyt matkan puolivälissä ja miten haaveilen pukeutuvani tavoitepainossa eli kymmenisen kilon päästä. Kiitos vaan ehdotuksesta, musta tää oli hyvä postausidea! :)

Pukeutuminen lihavana (Paino 73-75 kg, BMI n. 30)Apua... Isona pukeutumisen tarkoituksena oli vain läskien peittäminen. Ja kuten näkyy, en tainnut ihan onnistua. :D Sitä oli vaan niin hukassa yhtäkkiä lihonneena, ettei kerta kaikkiaan tiennyt, mitä laittaa päälle. Eikä kyllä kauheasti siinä jamassa kiinnostanutkaan. :( Vaatteet oli rumia ja useimmat myös huonoja ja halpoja, koska kuvittelin koko ajan laihtuvani, eli vaatteet olisivat jääneet vain väliaikaisiksi. Eli huppareita, löysiä neuleita ja puseroita, mustia housuja.. Koot vaihtelivat M-L-välillä vaatekappaleesta riippuen. Housuissa 40-42. Jälkikäteen kuvia katsellessa tunnen järkyttävää myötähäpeää menneisyyden itseäni kohtaan.. en yhtään ymmärtänyt, miltä oikeasti näytän.


Pukeutuminen nyt (Paino 64-65 kg, BMI n. 26)


Tuota noin. :D Tämän hetken pukeutuminen on aikamoista hakemista. Monet vaatteista on vaatehuoneen perukoilta löytyneitä, aiemmin pieneksi jääneitä vaatekappaleita, jotka nyt sitten ovat taas päässeet käyttöön. Osa on alennusmyyntilöytöjä, koska edelleen mielessä on se, ettei viitsi panostaa kovin paljon (toivottavasti) väliaikaisiin vaatteisiin. Eli pukeutuminen on hyvinkin sekalaista, enkä koe sen nyt olevan sellaista, kuin haluaisin. Hyvää on kuitenkin se, että olen ymmärtänyt sen, että vaatteiden pitää olla mulle sopivia. Eli pukeutuessa mietin etenkin sitä, että vaate sopii kropalle ja peittää heikoimpia kohtia. Tällä hetkellä vaatekoko on jotain S-M väliltä, housuissa 38.


Pukeutuminen tavoitepainossa (paino 52-54 kg, BMI 21)

Tähän mulla ei ole havainnollistavia kuvia (vielä!), mutta kirjoitan kuitenkin joitain ajatuksia tulevaisuuden pukeutumista koskien.

Kun saavutan tavoitevaatekokoni, haaveenani on alkaa rakentaa sitä kuuluisaa täydellistä vaatekaappia. Yläosien kokoni silloin on todennäköisesti 34/XS ja alaosien 36/S, mutta katsotaan nyt. :) Tarkoituksena on hankkia klassisia perusvaatekappaleita eli farkkuja, mustia housuja, neuleita, yksivärisiä toppeja, bleisereitä, hameita, mekkoja jne. Uskon näiden perusvaatteiden sopivan hoikemmalle vartalolleni oikein hyvin. Haluan suosia hieman parempaa laatua ja materiaaleja. Asusteet onneksi menevät painosta riippumatta, joten niitä minulla on jo ennestään ihan hyvin (kivoja nahkalaukkuja- ja kenkiä ainakin :). Kun ne vaatekaapin kulmakivet ovat kunnossa, haluan täydentää vaatehuonettani vielä muutamilla mielenkiintoisimmilla vaatekappaleilla! Ne voivat olla jotain sen hetken muotivillityksiä (jos siis miellyttävät mua :D) tai joitain muita rentoja ja hauskoja vaatteita.

Eli pukeutuminen ja tyyli siis todellakin kiinnostavat, ja ne tuovatkin paljon lisämotivaatiota painonpudotukseen! Pikkuhiljaa parempaa oloa ja kivampaa tyyliä kohti siis mennään! :)

6 kommenttia:

 1. Todella motivoiva blogi sulla! Itse aloitin juuri oman elämäntapamuutokseni, BMI tällähetkellä 23, eli kyseessä vain muutama kilo! pS. Liityin lukijaksi :)

  http://lifemywaykrista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa tänne! Sulla on mukava lähtötilanne, joten muista nauttia matkasta tavoitteeseen! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, tän tyylisiä lisää vaan :) oot jo tosi hyvällä mallilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva että miellytti! :) ja kiitos!

   Tykkään kyllä tehdä tällaisia, ideat vaan on välillä vähissä. Lukijoiden ehdotukset ovat siis aina tervetulleita!

   Poista
 3. Musta noi tän hetkiset asuyhdistelmät näyttää just hyvältä! Erityisesti kuva 1 ja 3, vaikka on tuo viimenenkin kivan rennon näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! :) itekin oon monesti ihan tykännyt nykyisistäkin asuista, mut jotenkin se vaatekaapin rikkonaisuus ja sekalaisuus häiritsee.. tuntuu, että pukeutuminen on yhtä viritelmien kyhäämistä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)