tiistai 3. syyskuuta 2013

Laihtumisen ihanuus & mahamuutostaLievässä ylipainossa laihduttaminen on sitten palkitsevaa. Huomaan itsessäni muutoksia lähes päivittäin! En sanoisi, etteikö muissakin painoissa laihtuminen olisi ihanaa, mutta itselläni on tuoretta kokemusta vain tästä hetkestä.

Maha senkus katoaa silmissä, reidet pienenee, kasvot "kaunistuu", käsivarret ohenee... Eikä niihin muutoksiin tarvita montaakaan kiloa.

Tässä taas vanhat tutut keskivartalokuvat päivitettynä tämänpäiväisellä kuvalla. Makaan kuvissa siis kyljelläni.Tarvitseeko edes sanoa mitään? Ekojen kuvien välissä -2,5 kg, seuraavien -1,5 kg. Kaikenkaikkiaan olen kadottanut vain neljä kiloa näissä kuvissa. Tällaista tsemppiä mä tarvitsen, huomaan, että joka ainut kilo merkitsee! :) Kannattaa vaan jatkaa päivästä toiseen.

Mitä tulee eiliseen postaukseen, olo meni ohi. Tänään pääsin taas aamulenkille ja urakoin toisen raportin alusta loppuun valmiiksi! Toista ehdin vähän aloittaa. Katsotaan, josko jatkan sitä vielä illemmalla, vai teenkö valmiiksi vasta huomenna. Ei sen niin väliä, ihan pian on valmista ja taas yksi kivi pois sydämeltä. Nuo raportit annettiin tehtäväksi helmikuussa, ja siitä asti olen niitä vatvonut ja vitkutellut. Nyt tein toisen päivässä pois alta. Olisi taas vaan kannattanut tehdä silloin heti.

Nyt päivällistä ja sitten C25K-treeni! Illalla on ehkä pakko katsoa vähän BB:tä, vaikken aiempina vuosina olekaan seuraillut... Edes vähän sivusilmällä. ;)

8 kommenttia:

 1. Aivan uskomaton muutos! Mäkin tahtoo tohon vaiheeseen!! :D

  -Kaukaa Kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jos sä tota vauhtia jatkat laihtumista niin ei mee kauaakaan enää! :D

   Poista
 2. Hienoa että sait kiven pois sydämeltä - itselläkin muutama viime talvesta asti roikkunut rästihomma edessä ja tiedän niiiiin tuon tunteen :) On se niin hassua kun ei vaan voi tehdä niitä tehtäviä ajoissa pois alta, ja sitten alkaa vaan ahdistaa koko homma :) Köh, pitäisiköhän sitä jossain vaiheessa itsekkin aloittaa :)

  Hih, kyllä ne muutaman kilonkin rutistukset kropassa tuntuvat - kokeileppa joskus mittanauhaa. Itse ainakin yhdessä vaiheessa yllätyksekseni huomasin miten monta senttiä yksi tai kaksikin pudonnutta kiloa vähentää ympäri kroppaa :) Ei muuta kuin vain motivaatio korkeella eteenpäin - ja mikäs siinä, kuten itsekin sanoit, on ihana nähdä tuloksia lievästi lihavana :) Nythän ne isoimmat muutokset juuri näkyvätkin kun rasva tirisee kohti normipainoa! ;) Enjoy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oon aina ollut tunnollinen koululainen ja opiskelija, mutta tossa vaikeiden aikojen keskellä pääsi vähän lipsumaan.. Nyt vaan pää kylmänä korjaamaan tilanne! :)

   Mulla on vähän mittailut jääneet, kun mun mittanauha on jossain porukoilla. Mutta noidenkin kuvien jälkeen voin kyllä uskoa, että kyllä laihtuminen näkyy mittanauhassakin. :) Niinpä, nyt pitää ottaa ilo irti. :D

   Poista
 3. Hieno muutos! :) Kiva kun jaksat postata tosi usein!

  -Juumi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja kiva kun oot tota mieltä, oon jo välillä miettinyt, että postaanko liikaa. :D

   Poista
 4. Vitsi ku mustakin näkis muutoksen noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totesin, ettei mustakaan muutos näy peruskokovartalokuvassa kovin hyvin, mut sitten näissä tällasissa ihmeellisissä kuvissa näkyy. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)