torstai 29. elokuuta 2013

Muutoskuvaa -3 kg & -7 kg

Laihduttaminen on sen verran hidas projekti, että niitä lopullisia tuloksia odotellessa on hyvää aikaa ottaa vähän turhempia muutoskuvia.

Salivaatteissa noin -3 kg
(n. 71 kg - n. 68 kg)


Miten mun hiukset on tuossa yhdessä kuvassa noin pitkät? :D En käytä pidennyksiä, ja tuskinpa kasvutahtikaan ihan noin hurja on. Ehkä pään asento on eri...

Sitten n. -7 kg (vajaa 75 kg - vajaa 68 kg). Ensimmäiset otettu vasta heinäkuun alussa, ja nyt ollaan elokuun lopussa. :) Tuoreempien kuvien housut ovat 3 kokoa pienemmät kuin ensimmäisten kuvien housut.


Näillä pienemmillä muutoskuvilla haluan kai viestittää sitä, että muutos kannattaa, jotain kannattaa tehdä jos haluaa liikakiloista eroon. Jo muutamassa viikossa voi saada selkeän eron koko olemukseen!

...to be continued. ;)

15 kommenttia:

 1. Ihan huikea muutos, vatsa on pienentynyt merkittävästi ja peppu mennyt hyvin kasaan. Olis varmaan pitänyt kuvata itseäkin, kevään aikana oon tiputtanut 8 kg ja varmaan samantyylisiä muutoksia on tapahtunut. Itse niitä vaan näkee huonosti :s Sulla on tosi hyvä blogi, oon ihan koukuttunut tähän ja ihanaa kun et kirjota liian "hienosti" vaan oot tavallinen ihminen ja sulla on oma projekti joka etenee terveellisesti normaalia ruokavaliota noudattaen. Koitin ite Juttailla, mutta ei se ollut mua varten. Siitä jäi kyl hyviä oppeja, mutta normaalien ravitsemusuositusten mukaan mennään kaloreita vähentäen ja enemmän liikkuen. Paljon tsemppiä sulle, tuun kyllä seuraa tätä sun blogia! (aina ootan uutta tekstiä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä, erityisen iloinen oon hoikistuneista kasvoista! :D Näissä kuvissa kasvot eivät tietysti pahemmin näy, mutta toiseksi alimmasta kuvaparista näkee vähän, miten leukalinja on vihdoin tulossa esiin. :)

   Onnea hienosta pudotuksesta! :) Varmasti on isoja muutoksia tapahtunut sullakin, niin kuin sanoit, niin niitä vaan on vaikea joskus huomata itse. Kuvat on hyvä apu, niistä näkee eron itsekin.

   Kiitos kovasti hyvästä palautteesta, sitä on aina tosi kiva saada. :) Kiitos myös tsempeistä! Samaa toivon myös sulle, jos projekti on vielä kesken, sun menetelmät ainakin kuulostaa hyviltä ja fiksuilta! :)

   Poista
 2. Vautsi taas! Huiman työn oot kyllä tehnyt! Ero on tosiaankin selvä :)

  -Kaukaa Kaunis

  p.s. mäkin kiinnitin huomiota noihin hiuksiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jopa oma silmä näkee muutoksen! :D Motivoi tässä hitaanpuoleisessa projektissa kivasti itseäkin, kun huomaa, että jokainen kilo alaspäin oikeasti merkitsee.

   Katsoin tota hiusjuttua tarkemmin, ekassa kuvassa painan leukaa rintaan ja toisessa taas nostan leukaa, jotta saan kasvot pois kuvasta. :D Se selittää pituuseron. Hiuksille en tosiaan oo muuta tehnyt kuin värjännyt tossa välillä, ja vaikka mun hiukset kasvaakin mukavasti niin ei ne sentään noin nopeasti kasva. :D

   Poista
 3. Vau, tosi selvä muutos! Tää antoi kummasti taas lisää motivaatiota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että motivoi muitakin, siksi oikeastaan julkaisinkin kuvia näistä vähän pienemmistäkin pudotuksista! :)

   Poista
 4. Siis ihan uskomatonta miten noinkin pieni ero vaa'an lukemassa voi muutta ulkoista olemusta noinkin rajusti! Itsellä on samankaltainen projekti meneillää kun sinulla eli lievästi ylipainoinen olen ja tavoitteena olisi nyt ensiksi päästä normaalipainon puolelle. On uskomattoman motivoivaa lukea blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :) Mulla vaikuttaa varmaan sekin, että oon aika lyhyt. Tai en tiedä onko sillä oikeasti kuinka paljon merkitystä, mutta luulisi että lyhyessä vartalossa parin kilon heitot erottuu selkeämmin. Ihana kuulla että saat täältä motivaatiota omaankin projektiisi, kävinkin selailemassa sun blogia. :) Tsemppiä! :)

   Poista
 5. Wow!!! Upeelta näyttää.
  Haa koiran takamus bongattu yhes kuvas xD. Haha :D

  VastaaPoista
 6. Oho, kahdessakin kuvassa, siis noista peiliposekuvista. :D oon koiranpyllybongari xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha koiranpyllybongari, harrastus sekin. ;) toi napero koittaa aina tunkea kuviin!

   Poista
 7. Aika hyvin oot saanu muutoskuvat otettua, ottasiks mullekkii? :D Jostaan syystä vaikka kuinka yritän saada kuvia samankokoisiksi - ja etenkin samalta etäisyydeltä otetuiksi - niin en ikinä onnistu siinä :( Vaikka kuinka seisoisin samassa paikassa jne. Ehkä mulla on vaan liian huonot kuvanmuokkaustaidot ja hermot :D Olisi vaan tosiaan motivoivaa välillä nähdä sitä muutosta konkreettisesti muussakin kuin painossa tai mittanauhassa :)

  Hienoa edistystä, ei muuta kuin eteenpäin porskuttamaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottahan toki. :D Tuttua, en mäkään nimittäin saa samalta etäisyydeltä ikinä noita kuvia. Käytän yhtä tosi kätevää kollaasinteko-/kuvankäsittelyohjelmaa (Picmonkey, ilmainen ja netissä), jossa saa kätevästi suurennettua sitä kauempaa otettua kuvaa "zoomaamalla". Gimpillä sama olis monimutkaisempaa. Eli sillain saan nuo samankokoisiksi. Suosittelen kyllä kuvaamista, mua ainakin motivoi ja tsemppaa nykyään eniten nuo kuvat. Jopa enemmän kuin vaaka tai edes peili. :)

   Kiitos, tästä jatketaan!

   Poista
  2. Pitääkin kokeilla, itse olen väsäillyt jutut lähinnä Picasalla ja ainakin sen kanssa on mennyt hermot kun kuvat ovat aina vähän eri etäisyydeltä tms. vaikka kuinka zoomailisi ja rajailisi. Parasta on se kun yritin saada muutoskuvaa näkymään edes -14kg välillä ja silti kuvissa ei muka ollut eroa :D En vaan ossaa :)

   Poista
  3. Ei oo helppoa! Suosittelen tosiaan kokeilemaan Picmonkeyta, sillä mäkin lopulta sain hyvä vertailukuvat aikaiseksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)