lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kroppakuva

Pitkästä aikaa kroppakuvaa. En nyt ihan tiedä mitä paino tässä on, mutta jotain 59 kiloa. Punnitsin nimittäin itseni aamulla vieraalla vaa'alla, ja vaaka antoi painoksi

58,9 kg

Piristävää nähdä kasi taulussa, voi toki olla että vieras vaaka näyttää vähän muuta kuin oma, mutta iloitaan nyt. ;)


tänään 59 kg




72 kg


Enpä kyllä tiedä mitä tosta kropasta pitäisi olla mieltä. :D Tuntuu, että vaikka paino on vaihdellut, niin näytän silti tolta ihan samalta,

Mun tavoitehan on tällä hetkellä päästä noin 53 kiloon, joka on periaatteessa pituiseni ihannepaino. Eli vielä saisi kuusi kiloa sulaa tuosta viimeisimmästä kuvasta. Tuskin siellä 53 kilossakaan odottaa mikään taivas, ainakaan ilman kunnon treeniä, mutta jatketaan ja katsellaan, miltä näyttää!

18 kommenttia:

  1. Ihan hemmetin hieno muutos, ja näytät jo superhyvältä! Sulla on tosi kaunis vatsa mun mielestä, selkeä kapea vyötärö. Tosi sopusuhtainen kroppa. :) Eli tosi hieno muutos jo nyt! Itsehän tulee helposti vähän sokeaksi muutokselle, mutta kyllä täällä ruudun toisella puolella ainakin eron huomaa selkeästi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ystävällisistä sanoista! :) Se on just noin että itse sokeutuu, kuvista vielä jotain toivoa nähdä muutosta, mutta peilissä ei tapahdu paljoakaan.. :D huoh!

      Poista
  2. Tosi huikee muutos, hienoa että oot porskuttanu eteenpäin vaan vaikka välillä vähän oiski tökkinyt! Ja tosiaan, aivan mahtavaa miten tuolta kilojen katoamisen myötä on tullut esiin hoikka vyötärö ja tiimalasivartalo! :) Kyllä niitä kuvia vaan kannattaa räpsiä säännöllisesti, tässä sen taas näkee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tietynlaista sinnikkyyttä tämä on kyllä kysynyt. :D Vielä pitäisi muutaman kilon verran jaksaa painaa ja sitten hakemaan sitä tasapainoa painonhallinnan suhteen! :)

      Poista
  3. Ööö no kyllä tossa mun mielestä on tosi iso muutos tapahtunu! Näytät ihan tosi hyvältä, vaan reisissä enää ylimäärästä (sama ongelma ku mulla... :/). Mutta kai sitä muutosta on vaan vaikee ite huomata... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ihanaa jos muutosta näkyy! :) Reidet on tosiaan isot ja ovat varmaan tästä kevyempänäkin vielä tuollaiset pyöreämmät, mutta katsotaan nyt kunhan saan lisää kiloja alas. :D

      Poista
  4. Mahtava muutos, hyvä Karo! Itse näytän tällä hetkellä aika samalta kuin tuo sinun 72kg kuvasi, mutta eiköhän se tästä taas lähde kun tipaton kuukausi tiedossa ja motivaatio laihdutukseen on herännyt jälleen :) ootko muuten kiloklubissa? Mulla se on ainakin toiminut ihan jo foorumin puolesta, vertaistuki on ihanaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kyllähän se varmasti alkaa sujua kunhan alkuun pääsee, motivaatiolla ja tipattomalla pärjää jo pitkälle! En ole kiloklubia koskaan käyttänyt, kalorilaskuria käytin joskus. Sitten sekin jäi, lähinnä tämän blogin myötä, mutta tiedän tunteen, noista saa myös mukavasti vertaistukea. :)

      Poista
  5. Pidätkö edellee joka 3.pv herkutteluhetken? Miten on vaikuttanut herkut painon pudotukseen?

    T. Toinen sokerihiiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä en oo nyt enää pitänyt! Oon pärjännyt hyvin kokonaan ilman. Menen varmaan kokonaan ilman niin kauan kuin se onnistuu kivuttomasti, mutta jos jotain himoja alkaa tulla niin sitten tuon joka kolmannen päivän herkuttelun voisi jälleen ottaa käyttöön, se toimi aiemmin mukavasti eikä estänyt painon putoamista. :)

      Poista
  6. Näytät todellakin superhyvältä! :) Minun tavoitteeni on näyttää juuri tuolta :)

    VastaaPoista
  7. Onpas taas ollut pitkä tauko :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpäs olikin. :( Hurjan pitkä. Olisi hieman aikaisemmin pitänyt tsempata kirjoittamisen kanssa ja kirjautua rohkeasti vaan tänne bloggeriin.

      Poista
  8. Ka-ro! Huhuilen täällä, missä oot? Olis kiva lukea kuulumisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä vähän vei ja blogi jäi, mutta nyt sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan kuulumispostauksen! :)

      Poista
  9. Mihin oot kadonnut? Mitä nykyisin kuuluu? Onko paino pysynyt kurissa vai onko tullut mutkia matkaan? Postailehhan taas jooko? :-)

    Toivoisin että osallistuisit vapaamuotoiseen galluppiini täällä http://beibeberberi.blogspot.fi/2015/08/gallup-miten-pysyt-normaalipainossa.html

    Saat samalla itsellesi vinkkejä muiden vastaajien kommenteista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämä vähän vei mennessään, mutta nyt sain aikaiseksi kirjautua Bloggeriin pitkästä aikaa ja kirjoitettua kuulumispostauksen! :) Paino on pysynyt normaalina ja laskenutkin hieman, postauksessa siitä lisää. :)

      Ja kiitos linkistä, pitää käydä kurkkaamassa paremmalla ajalla!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)