keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Ruokakuvia

Nyt pitää oikein motivoida itseäni, jotta jaksaisin tavoitella sitä hyvää arjen tasapainoa taas, eli säännöllistä ja fiksua syömistä sekä riittävää liikuntaa. Hitto kun pitääkin olla muutakin elämää tämän laihduttamisen lisäksi! :D Käyn nyt päivittäin koululla tai töissä, olen tavannut joka päivä kavereita ja kaiken huippuna vielä jaan oman asuntoni toisen kanssa monen viikon ajan.

Haastetta riittää taas vaihteeksi, mutta kyllä mä saan tän kunnolla haltuun. Silleen, että paino jatkaa laskua. Tällaisina päivinä se menee niin helposti siihen, että syö harvoin ja paljon. Ei hyvä. Säännöllisyyttä tarvittaisiin. Se taas toteutuu sillä, että laitan ruokaa ja kannan eväitä mukana.

Kaivelin tietokoneeni kuvakansioita ja etsin kuvia hyvistä ruuista. Kyllä näitä söisi mielellään. :) Mieluummin kuin tämänpäiväistä ankeaa nuudelia ja broilerin rintafilettä. Tai karjalanpiirakoita. Huoh!4 kommenttia:

 1. NIIIIIN ihanan näköisiä ruokakuvia! Taisin itsekin insssspiroitua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, ei mennyt siis hukkaan tämäkään postaus! ;)

   Poista
 2. Mun pitäisi kanssa alkaa etsimään uusia, kasvispainotteisia ruokia. Alkaa näin dieetin seitsemännen viikon kunniaksi höyrytetyt kruunuvihannekset tulla takaperin ylös... Haen näistä inspiksiä, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, uskon! :D Itekin oon joskus syönyt kruunuvihanneksia paljon, ja nyt ne eivät enää uppoa millään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)