torstai 22. toukokuuta 2014

Positiivisuutta ja pieniä askelia

Sori, alkuun vielä kerran pakollinen negistelyosuus: mun oppari jumittaa edelleen, stressaa ja tankkailen välillä kaikkea olon helpottamiseksi (...). Oon muutamankin kerran hakenut kaupasta puikkojäätelöä, mutta en oo ostanut yhtä vaan kaksi, jotta näyttäis siltä että vien ulkona odottelevalle kaverille tms, mutta syön ne silti ite. Eikä se todellakaan siihen jäätelöönkään ole kyllä jäänyt, ikävä kyllä.. Toiminnan pakonomaisuudesta kertoo se, että olen nyt kahtenakin päivänä istunut kaupan pihalla auringonpaisteessa kuumassa autossa ja miettinyt, että ajatuskin jostain sokeriherkuista etoo, mutta kun pakko silti jotain hakea, että saa ahdistusta lievitettyä. Voi luoja mitä meininkiä. Ulkona oleva kesäsää muutenkin on vaan ahdistanut entistä enemmän kun olo on niin huono ja turvonnut. Kuljen mustissa housuissa ja pitkähihaisessa paidassa, välillä jopa takki päällä.. Vaikka olis ihan kesämekko-/sortsikelit.. :( Vihaan tätä.

Mutta! Nyt loppuu tää monta postausta jatkunut itkuvirsi, yritän kääntää ajattelua vähän positiivisempaan suuntaan ja huomioida kaikkia hyviä juttuja, vaikka ne olis sinällään pieniä ja mitättömiä. Huonoja fiiliksiä ja valintoja tulee tapahtumaan, mutta yritän kiinnittää niihin nyt vähemmän huomiota ja keskittyä hyviin asioihin. Vaikken mihinkään laihdutuskuurille kykenekään juuri nyt, niin näihin pieniin askeliin pystyn. Tässä muutamia kivoja juttuja:

- Mulla alkaa töistä parin viikon loma huomisen työpäivän jälkeen! Saan huimasti lisää tunteja vuorokauteen, joten voin sekä saattaa opparini loppuun että pitää vapaa-aikaakin! :) Jaksais ja ehtis ehkä laittaa ruokaakin ja muutenkin pääsis vähän rauhallisempaan arkeen kiinni?

- Tänään kävin kaupassa, ja vaikka suurin osa ostoksista oli ihan typeriä juttuja, niin ostin myös tuoreita mansikoita. Valitettavasti eivät olleet suomalaisia, mutta ihan hyviä silti. :)


- Töissä oli ihan mukavaa.

- Söin aamupalaksi Skyrin ja lounaaksi savukalasalaattia. :)

- Rentouduin iltapäivällä lukemalla hyvää kirjaa! Kiva lukea pitkästä aikaa tämän ainaisen ruuduntuijottelun sijaan. Mut tiedättekö mikä on hullua, oon niin tottunut "rentoutumaan" puhelimella surffailessa, että kun löhösin sohvalla kirja kädessä, niin meinasin aina välillä vaistomaisesti pyyhkäistä sivua sormella. Miksikö? Siksi ettei näyttö sammu, kun lukiessa liian kauan on koskematta ruutua.. Oikeesti, KAMALAA. :D Nyt kesän kunniaksi nopeasti vieroitus tuosta hirveästä laitteesta.

- Illalla lautaselta löytyi reilusti kasviksia.- Päivän paras oli kyllä äsken päättynyt Suomi-Kanada -peli! Apua mikä jännitysnäytelmä ja lopputulos aikas ylläri! Huikeeta! :)

4 kommenttia:

 1. Mikä paneroitu juttu sulla on tossa lautasella? Looks good :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paneroitu juttu on joku seitileike yrttikastiketäytteellä. :D On se ihan ok. :)

   Poista
 2. Ai ku repesin tolle sivun pyyhkäsy jutulle :D mulle on käynyt vastaavanlaisia juttuja, en osaa esim. enää ratkoa normi paperi sudokuita kun oon tottunu ratkomaan niitä puhelimen sovelluksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. :D On se kyllä ihan hirveää miten toi puhelimen näplääminen on iskeytynyt johonkin alitajuntaan ja sitä ei mitään meinaa enää ilman osata tehdä.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)