sunnuntai 18. elokuuta 2013

Paino tänään

Mun ei ollut tarkoitus käydä vaa'alla tänään, mutta kun siihen tulikin tilaisuus erinäisten mutkien kautta niin kävin sitten.

68,5 kg

-400 g viikon takaisesta painosta. Tosi hyvin, kun miettii että ennen viime punnitusta olin syönyt vain "dieettiruokiani" ja tällä kertaa viikon ruokalistaan on normaalien ruokien lisäksi mahtunut yht. 4 palaa mustikkapiirakkaa, perjantaina 124 g suklaata ja vielä eilen focaccia-leipä ja lisää suklaata (36 g).

Hiilaripitoisemman ruokavalion myötä kropassa on enemmän nestettä sitoutuneena, joten normiruuilla paino olisi varmaan alempana. Siksi en merkkaakaan tätä nyt painoseuranta-välilehdelle, yritän ensi viikolla saada vertailukelpoisen lukeman. :)

Mutta en halua tehdä tästä mitään rakettitiedettä, oon iloinen tuosta lähes puolikkaasta kilosta, joka lähti herkuista huolimatta! Mielenkiintoista ajatella, että paino putosi nyt muutamien herkkujen kanssa 1400-1500 kcalorimäärällä suunnilleen saman verran kuin tuossa aiemmin, kun elin 490-900 kcalorilla ja painoin pitkää päivää töissä. Mitä tästä opimme, rennomminkin voi ottaa.

Ihan näin rennosti en kuitenkaan haluaisi jatkaa vaikka tulosta näyttää tulevankin, vaan haluaisin hieman enemmän täysin puhtaasti syötyjä päiviä.

Tämän piti olla vaan nopea painopäivitys, joten lopetan tähän. Seuraavaksi kauppaan. Mun tekee mieli lihapullia, joten vois ostaa ainekset lihapullia ja kukkakaalimuusia varten, se oli niin huippuhyvää. :)

2 kommenttia:

 1. Täällä painiskellaan myöskin samojen asioiden äärellä. Aloitin tällä viikolla 5:2 dieetin ja tänään menossa viikon toinen "kevyt päivä". Mielessä on tuon dieetin lomassa saada nyt aluksi nesteet liikkeelle ja toivonkipinä on myös siinä, että saisin lisä inspiraatiota varsinaisen painonkin pudottamiseen.

  Tsemppiä sulle kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullut tuosta 5:2-dieetistä. Hyvältä kuulostaa sun suunnitelmat. :) Mielenkiintoista nähdä, että kuinka se toimii, täytyy seurailla sun blogista kuulumisia!

   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)