maanantai 26. elokuuta 2013

Viidennen viikon yhteenveto

Aloitetaan vaikka unesta. Vihdoin olen saanut unirytmin jokseenkin kuntoon. :) Menen ihmisten aikaan nukkumaan ja herään noin yhdeksältä. Mielelläni aikaistaisin heräämistä vielä tunnilla, olkoon se nyt sitten tämän seuraavan viikon tavoitteena.

Tämä viikko ei ollut ihan esimerkillinen. Muuten söin kiltisti, mutta perjantaina ja lauantaina meni varmaan kalorit plussalle ja ruuan laatukaan ei ollut sitä kaikkein ideaaleinta laihduttajalle.

Paino laski n. 68 kiloon, mutten vielä päässyt 67-alkuisiin lukemiin.

Liikuntaa harrastin kyllä, mutta salilla en käynyt kertaakaan (itsestäni riippumattomista syistä, joista en nyt tähän jaksa alkaa avautua). Sama voi olla tälläkin viikolla, mutta jos sen jälkeen sitten taas. Salin sijaan tein kuitenkin muuta. Tein kaikki C25K-sovelluksen määräämät hölkkätreenit ja pysyin vielä 30 days challengessakin mukana. Yhtenä päivänä vaan jäi haastetreeni välistä, yksinkertaisesti koska unohdin!
Uutena aloitin noin tunnin aamulenkit tyhjällä vatsalla. Aamulenkit kävin viitenä aamuna seitsemästä.

Kaikenkaikkiaan edelleen ihan hyvä viikko, vaikkakaan ei täydellinen. Mutta ei se mitään, hyvä se vaan on, että on elämääkin. :) Viikonlopun herkuista huolimatta mun maha tuntui tänään pienemmältä kuin vielä kertaakaan tämän projektin aikana. Vaa'alle pääsen kuulemaan tuomiota seuraavaksi vasta sunnuntaina.

Löysin mun tietokoneen syövereistä aikamoisia aarteita: bikinikuvia minusta vuosi sitten! Niissä kuvissa olen suunnilleen samanpainoinen kuin nyt, ehkä jopa kilon-kaksi kevyempi. Ei mitään kovin kaunista siis.. Ne kuvat postaan illemmalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)